Ну добре Останнього дня попередь, що треба буде бути уважними Не будемо голосувати, а притримаємо голоси, щоб вийти на 100 місце
Привід народ!Може хтось буде мати бажання і за нас проголосувати http://m1.ua/user/d35ilw0hqz6/ Може хоч який втішний приз дадуть Nirvanka-бажаю щиро перемогти.І як завжди голосую за тебе Ой сорі.Я думала що то Нірванка приймає участь.Оля!Все одно буду і далі голосувати за тебе
Оля, а як зробити, щоб ви на 100 місце вийшли: Проголосувати за ту що на 100му, чи не голосувати за вас, щоб спав рейтинг?
victorys, в такому випадку проголосувати можна за 99-те місце і за 101, тоді я точно буду на 100-му. Але взагалі голосувати можна до 8 числа, до вечора, при місці, навіть вищому ніж 100. А вже пізно ввечері до 00,00 я вже постараюся сама так підкоректувати, що зайняти призове місце. Хоча, як бачу, там таких як я багато, і вдасться тільки комусь одному ---------- Додано в 00:16 ---------- Попередній допис був написаний в 00:09 ---------- так як туди дууже рідко заходжу, тому і просити про допомогу не дуже гарно.
ну дівчата, ну чому до мене на "ви"? Я, взагалі то, ще в такому віці, коли можна і на "ти" звертатися
Ой, в мене взагалі перестали додаватися голоси До 100-го місця треба ще 42 голоси, як так далі голоси не будуть додаватися, то розрив ще збільшиться. Цілий ранок голосую, а додалось всього пару голосів, і то, може, не моїх. Обов"язково
Проголосувала, але голос чомусь не додався, як було 1241 за фото так і залишилося, хоча сьогодні ще не голосувала. Здається мені, щось модератори там крутять. Пишуть, що голос вашого IP вже зарахован, хоча не фіга не зарахували.
Дуже дякую всім за підтримку! Тепер впевнена, що там перемогли ті, хто мав перемогти Це було видно, як додавалися чи не додавалися голоси в останні дні. Хоча я не отримала такого бажаного призу, та допомога і підтримка друзів - набагато кращий подарунок!
шановні форумчани, тут такий фотоконкурс, з ТАКИМИ призами м-м-м!!! ну дуже вже мені хочеться той Нікон д90 з відео!!! будьте ласкаві, проголуйте http://www.colourlife.com.ua/profile/313 п.с. дехто з друзів казав що там є можливість проголосувати ще раз коли оновлюється сторінка, але всі ці ліві голоси потім віднімають, а накручування може каратись дискримінацією.. тому будьмо чесні ВЕЛИКА ВАМ ДЯКА!!!