Дякую за підтримку А там ніби нема. Я переглянула всі сторінки з фотками, щоб зорієнтуватись яка там ситуація. Тутечки я . Голосувати можна ніби раз на добу. Вписувати е-мейл і інші дані треба тільки для того, щоб претендувати на виграш, адже серед голосуючих теж будуть розігруватись призи. Але там теж виграти можуть тільки ті, хто проживає в Польщі. Тому можна нічого не вписувати і в тому віконечку просто натиснути на кнопку зліва внизу. Дякую, але прошу цього не робити, бо навіть в правилах конкурсу написано, що за таке будуть банити. Чесно кажучи, налаштована не дуже оптимістично після попереднього конкурсу, та і тут реально шансів в мене набагато менше, ніж в інших. Тому ще шукаю чогось іншого..
Не можу знайти тему про форумлян у конкурсах.. Ось натрапила на конкурс і захотілося мені теж спробувати виграти щось (фотоапарат), так як на форумівці мені нахвалили одну мою фотку, вирішила її виставити на цьому конкурсі. Прошу форумлян про допомогу! Ось ТУТ можна голосувати один раз на добу, без реєстрації. Перемагає 1, 10, 100 місця. Дякую! П.С. Кому фото не подобається, чи кому просто не хочеться голосувати - не голосуйте Це я пишу, зважаючи на суперечки в сусідній темі
Як нема? В мене є...А так? http://m1.ua/wu_photo/d2xv909urx2/d2xvevvnyi2/ Чи може фото ще модерується
Фотоальбом пока не заполнен. Возможно, в эту минуту olya403 подбирает интересные фотографии и видеоролики и скоро с удовольствием покажет их нам. Следите за обновлениями.
Я щось там не можу розібратись. Хтось хоче виграти фотоапарат, хтось щось інше (зазначено біля конкурсантів). Там якісь категорії чи як? Щось гублюсь.. Короче, скільки нам треба голосів набрати, щоб вийти на перше місце?
Перше місце - 661 голос має за один день. Але можна і на 100-те місце - воно теж є призовим - зараз має 129 голосів. Призовими є 1, 10, 100 місця, приз можна вибрати самому із списку. Так як я ніяк не можу купити більш-менш нормального фотоапарата (завжди знаходиться щось потрібніше), то вибрала його із списку, хоча там є і дорожчі речі