Мартіні, ми Вам дуже вдячні!! Чоловік в шоці, він ще такої підтримки не бачив! Питає: а скільки людей там у тебе на форумі? Кажу: не рахувала, багацько, а що? Каже: та от рахую скільки то я вже пив винен.. І додав, що зафондує нам наступну форумівку, коли приїдемо до Львова ) (то десь в січні планується)
багато, на сайт клубу ходить 500 на добу в середньому Банер вже там, а також на БФ Якщо Ви скажете йому, скільки тут людей , він буде молитися, аби ноутбук виграв хтось інший : Загалом ЛФ + БФ це десь 3-4 тисячі людей щодня
Може оголосити амністію: якщо забанений проголосує 30 разів - випустити умовно (до першого порушення). Полковнику, що скажете ? MARTINI, прибийте підтримку cookies. Вхід на форум - логін - голосуй за білочку - пароль!
Додала інфу про білочку на командний сайт..тіки в мене там адмінських прав нема,не можу додати банер тре нашого одміна штурмувати.
) А ще можна що 3 години блокувати форуми, щоб люди йшли дружньо голосувати Ого! Того пива хватить лише кожному сьорбнути.. Але якось дамо раду!
Слухайте,а може то замутити групу в кантахті і кинути запрошення в групу по друзях??во тіки в мене 280 люду в друзях...думаю,то би була дієва штука...
можна не тільки по друзях!!! во там стільки народу всіх кудись запрошує, в групи по інтересах... хтось тай проголосує...