Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото!

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем nirvanka, 10 гру 2008.

1. Summer

Summer Well-Known Member

так Нірванко, вітаємо! :) і бажаємо, щоб жюрі вибрали твою роботу!:)

• Подобається Подобається x 2
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую :)
    Я так нескромно суб'єктивно оцінюю свої шанси попасти в 13-ку найкращих на 95% :shy:. За 4-10 місце дають електронні рамочки. Серед решти фоток назбирала 10, які дуже подобають і напевно мають шанс на перемогу. Думаю, що фотка, яка має перше місце в результаті інтернет-голосування, отримає якесь з призових місць, бо фотки з дітьми завжди вітаються в фотоконкурсах. Ну, побачимо :). Шкода, що там ніде не написано коли будуть оголошені результати.

• Подобається Подобається x 7
  3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та чому нескромно? Там взагалі є багато бездарних фоток, особливо одна мене нервує - якийсь дядько на морі...А твоя фотка - і класна, і підходить під тему, і можна краплі для носа рекламувати: типу, закапав носа, і відчуваєш запахи:) Так що все має бути гуд.:)
    Перша фотка теж сподобалася

4. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:clapping::clapping::clapping:

• Подобається Подобається x 5
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так от. Сьогодні появились на сайті результати конкурсу. Перекладаю слова жюрі "Я собі вибрав спочатку 150 кращих фоток зі всіх, а потім з них 13 призерів". Переглянула ще раз правила, там ясно сказано, що призери мали вибиратись з першої сотні по і-нет голосуванню. Пишу листа організаторам. Хоча навряд чи переглянуть, бо вказано також в правилах, що апеляції можна було подавати до 31 грудня. Але ну спробую. В планах зробити аферу. Я так того не лишу.

• Подобається Подобається x 1
  6. XrustunkA

XrustunkA Дівчина із іншого життя..

Нічого собіо_Оо_Оо_О
    Успіхів Вам з апеляцією:)

• Подобається Подобається x 4
  7. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Відписали:

У зв'язку з численними скаргами на нечесний перебіг голосування, жюрі з організаторами вирішили скористатись з пункту такого-то правил конкурсу (про те, що правила можна змінювати в будь-який час) і змінити спосіб вибору переможців.
    Через те, що більшість конкурсантів з першої сотні використовували нелегальні автомати до голосування змінюючи ІР, жюрі попросило якогось там видатного графіка вибрати переможців зі всіх робіт, щоб шанси всі учасники мали однакові.

Навіть не знаю що їм відповідати. Я ж теж голосувала змінюючи ІР, але це не було автоматично, по перше, а по друге, це не заборонено правилами..
    Отаке от :sad:

8. XrustunkA

Надія помирає останньою;)А раптом все буде:good:.

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дякую, але там ще й в правилах вичитала, що рішення жюрі є остаточне і оскарженю не підлягає :sad:. Ну і хай їм буде з їхніми каплями.. Буду шукати інші конкурси. Просто шкода, що стільки людей підтримувала і витрачало час на голосування за мене, а в результаті то і так не рахувалось :sad:
    Щось нам з Кофі явно не повезло цієї зими.. :sad: Зато в нас є форумчани і підтримка - це важливіше і гріє душу сильніше, ніж виграш :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 8
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

було передчуття погане...:sad:
    Треба тепер шукати конкурси з гарантованим призом

• Подобається Подобається x 4
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

То вже так по інтерції ділюсь з форумчанами інформацією про ще один конкурс.. :shy: Може комусь цікаво.. Там вже голосувати не треба, бо головні нагороди призначає жюрі (грошові премії), а дрібні нагороди (годинники), які отримають переможці інтернет-голосування, вже нема шансів виграти, бо перші місця мають по 1000 голосів, а конкурс триває до 30 січня. Конкурс на стилізацію, тому більше для дизайнерів, але і я колись робила стилізацію модельці, тож вирішила спробувати. Навіть не знаю навіщо, адже там багато справжніх дизайнерок.. Мабуть, звичка :)

Фотки, які послала:

[​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 14
  12. syavych

syavych копач

А де рейтинг можна глянути?

1000 голосів... хіба то проблєма для ЛФ? :)

13. XrustunkA

Головне,що э бажання щось робити!!!!:good:

14. Summer

Summer Well-Known Member

Нірванко, давай лінк, проголосуємо!

15. syavych

syavych копач

16. Summer

Summer Well-Known Member

а як голосувати, клікаємо на глосуй і пишемо емейл а опінія, шо писати? і це раз в день голосувати?

17. Я написала що попало, голос прийняли.

18. syavych

syavych копач

Клікаєм ружеву кнопочку, пишемо свій мейл, коментар до фотки (автори найкращих коментарів також можуть якийсь приз виграти, вроді) польською (кому важко - є перекладач http://translate.google.com/#uk|pl| ), ставимо перші 2 галочки і вперед.
    Скільки можна голосувати поки не ясно...

19. Summer

Summer Well-Known Member

проголосувала, написала , мій голос 11 ))))
    а де Нірванка? скільки можна голосувати?

20. Daisy

Daisy Well-Known Member

Голосувала вчора, то сьогодні вже немогла проголосувати:dntknw:

а де твій аватар? :)