Щойно зрозуміла що голосувати треба не частіше як 1 раз в хвилину. Так? Бо як через хвилину голосую то голос додається одразу Буду раз в хвилину натискати
Кнопка доступна, якщо почистити куки. Але голос зараховується тільки з різних ІР. Я то вже перевіряла - так не проходить. Тому тільки змінне ІР рятує - в Хромі виключила збереження куків і бавлюсь перепідключенням ІР.. ---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:13 ---------- Та ні . То просто я і ще Посиденьки паралельно голосують, тому так напевно виглядає . Якщо везе, то можу навіть 3 голоси за хвилину віддати, тому такого обмеження там точно нема . Дякую за намагання допомогти!
Та бо не дуже є і потреба робити міжнародну аферу, бо і так жюрі визначатиме переможців. Головне - попасти в сотню. Зараз 97 місце і рівно година до закінчення конкурсу. Теоретично. Не перестаю клікати.. Модем здихає, але ще тужиться
Конкурс вже закінчився, вчора був останній день голосування Дуже дякую всім за підтримку і голоси!!! Фотка потрапила до першої сотні (92 місце). Тепер залишається чекати на вибір жюрі
От і добре, а то я тільки що намагалася проголосувати, не виходило. Вибір жюрі - то не дуже цікаво, бо невідомо який їм бзік зайде.
Дякую Вибір жюрі нецікаво, але важливо . Там біля 4000 учасників було.. Буду переглядати ту першу сотню і оцінювати свої шанси.. :shy:
то торба, нє? навмисно не сплю.... загоджу на форум, а тут на тобі... "конкурс сі скінчив"... ну потім як не повісти жи западло не спить, га?