Що таке ? Вчора я проголосував - за часом між Рибкою і Summer. Динамічний айпі зне змінювався. А зараз - нема кнопки "Глосуй". У Польщі перевод доби - це наша 1-ша година ночі? Мабуть годинник на польському сервері з"їхав ?
Дякую! Нарешті дістала модем. Тепер не дає голосувати з одного компа, відбувається перевірка по куках. Голосую через Хром - там просто відключила запис куків. А щодо годин - щось теж змінили. Раніше могла голосувати одразу після 00:00 по польському часу, а зараз ні, пізніше.
Будь ласочка, проголосуйте хто ще може!! Конкурс триває до завтра! Бракує 500 голосів для того, щоб потрапити в сотню найчастіше оцінюваних! Самотужки не дам ради долізти сама..
Я щойно прозріла! Виявилось, що тепер дійсно показується реальний рейтинг!! Раніше дійсно показувався рейтинг тих фоток, за які найчастіше голосували (перевіряла, переглядаючи результати голосування за інші фотки). Тепер видно вище по рейтингу фотки, за які проголосовано менше разів, ніж за мою фотку, але там більше десяток ставили і таким чином ті фотки вище. Тобто найочевидніше тепер нормально висвітлюється кінцевий рейтинг! Його видно тут. Зараз моя фотка на 124 місці. Порахувала, що щоб дійти до 100ї позиції треба віддати біля 90 голосів. Ще якщо інші не голосуватимуть, що малоймовірно, звісно. Тому з запасом десь голосів 200 треба.. Сподіваюсь голосування триває до 28 грудня включно, бо за годину ніяк не встигнемо
116 місце!! :radist: Ще чуть чуть!! Олю, дуже дякую за допомогу!! І всім всім дуже дякую!! Так приємно бачити, то чуть не з кожним голосом, який я додаю, ще хтось голосує Ми вар'яти