Та це нереально з сорокового місця на призове. Думаєте лише за Нірванку клікають? Бо я перший раз як клікнув, то втішився, шо норм поляків взуємо))))) 1586
Дуже всім дякую за постійну підтримку!! Це вже якась добра традиція ЛФа - рятувати нірванку від передріздвяної дипресії голосуванням за фотки А на першу позицію і не треба По перше, там показується рейтинг фотографій, за які найчастіше голосують. Думаю, що перші місця мають в середньому рейтинг значно нижчий, ніж інші роботи, бо лідерам конкуренти ставлять низькі оцінки. А в кінцевому результаті буде рахуватись не лише кількість голосів, але і бали. А по друге, важливо попасти в першу сотню по і-нет голосуванню. Саме з неї жюрі буде визначати переможців
Сьогодні стало видно середні оцінки за категорії під фотками (ідея, професіоналіз, якість). Це якщо проголосувати, тоді видно. Наприклад, фотка з першого місця має 9,5,4. В мене - 9,4,8 Рейтинг не змінився ніби - 37 місце серед найчастіше оцінюваних.
то тільки я попадаю на збільшення середніх оцінок? чи то може мій чарівний "клік" тому сприяє -------> 9, 5, 9. 1751
Будь ласочка, підтримайте ще трішки :shy:. Голосування триває до 28 грудня і видно, що в останні дні конкуренти активізувались: фотка спала на 74 місце порейтингу найчастіше оцінюваних, а була на 40х..
Спробуйте з іншого браузера. Нажаль, я додаю тільки 2 голоси на добу. А знайомі технарі, які могли би дати залп по 120-240 голосів за раз - усі позвільнялися. Навіть московський українець, який на моє прохання колись так підтримав "Гринджоли" на Євробаченні. Тож, форумляни й форумлянки, арбайтен, арбайтен ручками.