Власне в тому і облом, що рейтингу не видно. Є лише найновіші, найпопулярніші та найчастіше оцінювані фотки. А фоток біля 2000 і тяжко було б переглянути всі по черзі перевірити хто скільки має..
1 раз на добу. Тобто якщо сьогодні проголосували, наступний голос можна віддати після 01:00 по укр. часу.
Так, адже тут перевірка на ІР, так як і було в попередньому конкурсі Зато в мене тепер є модем від мобільного оператора зі змінним ІР
Нірванко, кинь пліз посилання на голосування в свій підпис, а то довго листати сторінки щоб знайти його
А закладку в браузері зробити слабо? Ну всьо, всьо, не наглію, іду міняти підпис.. :shy: 100% погано показується рейтинг. Бо чим більше віддавати голосів по 10 балів, тим менший стає середній бал на категорію . По тій же формулі: Число 127 виходить постійно таке саме! Але от кількість голосуючих більше, тому при діленні на кількість голосуючих, виходить все менше і менше і зараз прямує до нуля
А я відповім: закладку зроблю - і забуду за неї. А так форум весь час же читаю, от і бачу підпис і згадую, хіба нє?
Модель - Йоанна К., візаж - Анна С. Обидві - полячки. Фотосесія була в оранжереї в Лодзі. Фотки з тої фотосесії я вже показувала на форумі
Маємо вже невеличке досягнення - 62 місце в рейтингу найкраще оцінюваних робіт, а також 72 місце в рейтингу популярності Це все дякуючи вашій підтримці і дівчатам з ДП До того, як я попросила вас про допомогу, моя фотка була на 900-му місці :shy: Дякую за все, що для мене робите!