Дякую. Є тема "Фотоконкурси", там якраз про таке. Щодо цього конкурсу - медаль - це добре, але і їсти щось треба . Та ще й платити треба..
Знову звертаюсь про допомогу. Наша форумляночка Аскорбінка бере участь в фотоконкурсі «Я + шина + домкрат» з серією чудових фотографій. Дозволю собі показати одну з них, яка мені особисто дуже сподобалась: Конкурсантів буде оцінювати жюрі, яке має зважати на інтернет-голосування. Тому прошу підтримати Аскорбінку . Голосування триває до завтра, наскільки я розумію. Конкурс проходить в 2 етапи. Це перший етап. Призом за перемогу в етапі є "комплект летних шин Nokian Tyres", призом за перемогу в конкурсі - "фотоаппарат Nikon D700". Підтримати Аскорбінку своїми голосами можна тут, вибираючи оцінку в зірочках: А тут є фотографії всіх учасників конкурсу. Бажаємо успіху!
І хто ще не знає, Бора бере участь в конкурсі "суперблондинка". Будь ласка, підтримайте!! Юлі зовсім трішки бракує до першого місця! Голосувати за Бору можна тут. А переглянути всіх блондинок конкурсу можна тут. До кінця голосування 9 днів!
Після відзначення фото Аскорбінки 5-ма зірочками не забудьте пройтися всіма іншими фото конкурсу і поставити їм 1 зірочку :shy: (рахується середня оцінка, тож 1 зірка суттєво знижує рейтинг)
И это главное! Если все форумляне кто хочет помочь проголосует за Аскорбинку и против всех (всем по еденице) то аскорбинка победит! Вперед друзі я вже знизив 4 учасникам на одну соту їх рейтинг!
не лшюблю подлянки комусь робити, але...теж поставила по 1 балу конкурентам.насправді фотки там теж класні.Але чужі, а Аскорбінка наша. правда ж?
У, блин Голосование и прием фотографий в первом этапе конкурса завершено. Победители будут объявлены экспертным жюри. Жду второй этап. Уж там оторвусь!!!
Дуже дякую всім за голоси і оцінки!я вас люблю:girl_in_love: призера обирає жюрі, голосування відвідувачів сайту враховується, але не думаю що є вирішальним))) Давайте тепер підтримаєм Бору!
Я.. тойво.. :shy: Знову беру участь у фотоконкурсі.. :shy: З цією роботою під назвою "Трояндова нота": Організатор: якісь там польські краплі до носа. Тема: "Влови запах" Термін: з 26.10.2009 до 28.12.2009. Нагороди: 1 місце - дзеркальний фотоапарат Nikon D90 18-105 VR Kit, 2 місце - дзеркальний фотоапарат Nikon D5000 18-55 VR Kit, 3 місце - фотоапарат-мильничка Nikon Coolpix S630, 4-13 місця - електронна рамка Kodak EasyShare P720. Переможців визначає жюрі зі 100 найкращих по інтернет-рейтингу фотографій. Якщо хтось має бажання підтримати мою роботу, а точніше роботу не тільки мене як фотографа, але і Асі як модельки і Ані, яка робила макіяж на тій фотосесії, можна голосувати за фотку тут - http://www.afrin.wp.pl/zdjecie/id,3505.html Щоб проголосувати, треба натиснути на рожеву кнопку "glosuj" під фотографією. Голосувати можна щодня. Буду дуже вдячна за підтримку! Моя ціль: попасти в першу сотню інтернет-рейтингу і сподіватись на нагороду. Навіщо? Якщо виграю дзеркалку, то продам. Зараз збираю гроші на обладнання для фотостудії. Для цього вирішила взяти участь в кількох фотоконкурсах. Якщо виграю мильничку, то буде для чоловіка, бо в нього нема фотоапарату і часто нудиться, коли ходить зі мною кудись щось фоткати.. Якщо ж буде рамка, то і за неї подякую, давно про таку мрію :shy: Не хотіла просити про допомогу, бо ви і так вже багато для мене зробили.. Думала, що фотка сама по собі вийде в сотню кращих. І спочатку вірила в це, бо за фотку проголосувало кілька знайомих і вона мала середні бали: 8,8,8 (там оцінюється ідея, професіоналізм та якість). Але протягом наступних днів очевидно конкуренти наставили одиничок і рейтинг тепер 1,1,1 Це також показує, що в них якісь помилки з обрахунком середньої оцінки, бо багато фоток мають 0,0,0. Тому треба набрати максимально можливо багато балів, щоб пробитись.. Так що якщо хтось нудиться на карантині, або просто фотка сподобається, будьласочка, проголосуйте :girl_wink: Буду вдячна!
Нірванко, а чому ж не попросити про допомогу? Ми тут без конкурсів і голосувань вже знудилися - як не грип, то політика, як не політика, то грип. То ж краще погАлАсуємо Тримай поки що +3. Але в них видно дійсно якісь помилки при підрахунку а нє, тільки що проголусувала за інше фото (по 1 поставила), то там рейтинг 7 7 8
Дуже дякую! Вже вияснила чому там так з підрахунком голосів. Коли логінюсь і заходжу на свій профіль, то показує число "Twój aktualny wynik: 12573". Прочитала в правилах таке: Так от, якщо та сума = х, при кількості проголосувавших 99, а х:3*99=12573, то х = 381 (сума всіх балів). Ділимо її на 3 = 127 - стільки в середньому за категорію оцінювання. 127:99 = 1,28 - середній бал за категорію. Отже, все вірно. Ще підрахувала, що якщо проголосувало 99 людей і в середньому вийшло по 1,28 балу, то щоб в середньому вийшло по 9 потрібно, щоб 764 людей проголосувало давши по 10 балів
Голосувати щодня можна по польському часі. Я вже перевірила - рівно після півночі можу додавати наступний голос. Може проблема у часовому поясі? Ще не настав новий день в Польщі з того часу, як Ви проголосували?