Сьогодні ходила по ноут По порядку про цю подію. Дуже хвилювалась зранку, все падало з рук, ще й погода була жахливо непривітна. Знервована прийшли з чоловіком туди в офіс. На рецепції спитали хто я шо я. Сказала своє ім'я, вони знали що до чого, провели нас в мітінг-рум. Там було пусто. Відсутність журналістів мене дуже втішила . Прийшов директор лодзівського (чи лодзянського?) відділу тої фірми. Зайшов якийсь чоловік зробити фото на фоні логотипу тої фірми типу як директор передає мені ноут і диплом переможця. Потім ми ще сиділи десь пів години і просто балакали. Він зовсім не був в курсі справ, йому заступники ще принесли відповіді на питання для преси, якби вона була, але журналісти не зацікавились такою подією. Директор це прокоментував словами "наші піарщики прохалявили". Сам він навіть спочатку не знав яка з фото перемогла. Коли побачив її видрукувану на угоді про передачу авторських прав, то сказав - "а, білочка!! пам'ятаю, мені її ще раніше показували. дуже гарне фото! я сам живу в лісі і до нас постійно білочки їсти прибігають, дуже їх люблю!". Потім ще питав як довго я живу в Польщі, чим займаюсь, як сфоткала білочку так близько. Він сказав, що тішиться, що керівництво нарешті виділило гроші на дієву рекламу, бо багато людей відвідало їх сайт (добре що він був не в курсі і не знав, що то без толку, бо ж наші люди не можуть бути їхніми клієнтами). Питав звідки набралось 35 тис. голосів, я сказала, що знайомі голосували. Вирішила не засмучувати його і не казала, що більша половина з них була з України. Також запросив до активної участі у наступних конкурсах і записатись в їхній фундуш, якщо буду мати польський паспорт колись. Ну ось і вся історія. Фотки робила вже вдома, в спокійній обстановці. Спеціально для Афтера і Самойловича Чоловік вже ним бавиться: встановлює проги, налаштовує і т.д. Вийшов гарний подарунок якраз на річницю його фірми і півтора роки нашого шлюбу . Ще раз всім дуже дякую, без вас не було б нічого б цього не було . Я вас дуже люблю! Ви неймовірно хороші люди! (тут має бути смайлик - *плачу від радості*)
Нірванко! Фото з ноутом "неправильне"! Що (або хто) там на робочому столі має бути - хто вгадає з трьох разів ? От тоді й карму додам!
насправді мене більше цікавлять параметри ноута = хоча зовнішній вигляд - дуже привабливий - але то більше наступних конкурсів стосується звертайтеся ще пляшка, духовий оркестр та цілий піонерський загін в коротких спідничках та довгих галстухах
Та в'єм я, в'єм.. :shy: Фотографувалась як тільки додому прийшли, поки в спідниці була, то комп ще був неробочий.. Apple MacBokk Pro Процесор 2,5 GHz Intel Core 2 Duo 2 Gb пам'яті RAM Хард 250 Gb Екран TFT 15,4 1440х900пк Процесор графічний NVIDIA GeForce 8600M GT з 512 Mb пам'яті GDDR3 SDRAM Вбудована вебкамера iSight2 Рекордер 8х SuperDrive Розмір: 35,7х24,3х2,59 см Вага: 2,45 кг
Іра! Тепер і я тебе вітаю!!! І давай ще конкурси! То так класно - переживати, голосувати і перемагати
Де ж ще ТАКих взяти? Гасло конкурсу памятаєте? „Warto wiedzieć, co wybierasz” Правду кажуть: жид заплакав, коли українець народився...
Вітаю, вітаю, вітаю. З отриманням того чого так прагнулось, тілько не кажіть що чоловік теперка на руках не носить... Воістину таки кажуть, що діла для коханих винагороджуються... Буду рада голосувати за подальші хфотки, тілько лінків давайте!
Нірванко....найщиріші вітання....Аліас правду каже, якщо ще треба підтримати в якихось конкурсах, то тільки свисни-завжди раді допомогти....І бажаю щоб таких перемог було якомога більше у житті.....ще раз ВІТАЮ!!!!
А я за пізно форум почала читати Зареєструвалась давніше, але от тільки недавно почала брати, скажем так, активну участь. То клавіатури в ноутбуці української не було (треба було наклейки з буквами купити) то часу не вистарчало, але менше з тим. Я веду до того, що якби раніше знала про Ваш конкурс то допомогла би голосувати чесно-чесно Ну але думаю що буду мати таку змогу при наступному Вашому конкурсі Тож все що мені залишається це приєднатись до щирих вітань форумлян
і я разом з вами, фото супер... хай хлопці собі дивляться на спідничку, а я на вашу посмішку задивилася... така щира! З.І. Нірванко, ви так юно виглядаєте... і то є супер!
Дуже дуже всім дякую за теплі слова! Каже, що тільки коли завагітнію буде на руках носити (ну не дурні ті хлопи? я ж тоді важитиму більше!! ) Дякую :shy: Як той директор мені сказав: "такий серйозний конкурс і така несерйозна на вигляд переможниця" Хто ще не знає, Улянка бере участь у фотоконкурсі. Будь ласка, підтримайте, проголосуйте! Там всього один разочок Дякую.
Дякую Поки що думаю над сюжетами фотографій для інших конкурсів, де оцінюють жюрі.. Але якщо на якийсь ще конкурс натраплю, то скажу .