Я ще під час конкурсу забрала то фото з Айстока, щоб не було проблем. Вона і так не продавалась Прийшла сьогодні відповідь. Кажуть, щоб вказала і номер закордонного і карти тимчасого проживання в Польщі. Вони змінили той пункт про документ і написали загальним словом, так що тепер все ок. Сьогодні ж і відішлю
:radist: :dance: :radist: :dance: :radist: :shy: Дзвонили з тої фірми, на сайті якої був конкурс. Запросили на офіційне вручення призу. Церемонія відбудеться десь через тиждень-два в моєму місті. Спитали чи я нічого не маю проти того, що буде телевізія. Я на все погодилась :girl_curtsey:
Вже репетирую . Беру сама в себе інтерв'ю перед дзеркалом (може як дізнаються, що я говорити не вмію, то і виріжуть мене з церемонії, щоб не позоритись )
Дуже за вас рада, Нірванко! Бажаю вам творчих успіхів і в майбутньому! А білочка - це краса неймовірна. p.s. шкода мені той мавпочки на одному з фото, така якась сумна. І мало голосів набрала. Я просто тваринолюб великий.
Нірванко, буде тільки на користь, якщо за день-два до ефіру зустрінетеся з телеведучою або редактором (який пише тексти), дізнаєтеся про запитання - кароче краще підготуєтеся. Не треба соромитися такого підходу до відповідальної справи.
По моєму, Ви перебільшуєте.. Звичайна формальність - зроблять пару фоток, спитають пару питань.. Там буду тільки я з учасників, наскільки я розумію. Ну може ще хтось з Лодзі, бо спитали мене в якому місті мені краще. В них же багато філій.. Навіть не знаю чи про цю подію буде репортаж по телебаченню, таких речей не показують - в поляків багато важливіших проблем. Хіба може по місцевому ТБ.. Головне - не забути передати привіт Вітрену і Суші
Отак зразу на все й погодилися? Хоча, розумію... Що заради коханого чоловіка не зробишь... Нірванка, вітаю! Не забудьте телеінтерв'ю на форум запостит.
Нема, на жаль.. Тут би футболочка ЛФ пригодилась.. А в нас навіть лого нема людського Може як хтось колись зробить, то зроблю собі футболочку з логотипом ЛФ, а то навіть отримувати призи нема в чому Якщо чесно, я навіть не все зрозуміла, що мені та пані по телефону казала :shy:. На місці розберемся :naci: :girl_curtsey:
а я коли читаю Ваш нік непрінуждьонно усміхаюся і завжди думаю що то має бути мужчина, бо ж тойво, а не таво ну повторіть тоді Тимощука (футболіст є такий) .... він виграв кубок за російський клуб, а на вручення взяв український прапор ... все це жарти, але можна щось таке "утнути" раз вже камери будуть ...
Та ні, є прямий автобус Звісно ж без фотозвіту не обійдеться, навчу чоловіка фотографувати.. Пам'ятаю цей момент, так приємно було . На жаль, не маю української символіки, але щось придумаю (в знайомого є футболка з тризубом, але то трохи не мій розмір )