Могу себе представить, как ему приятно! (А можно на ты?) Ведь ты ж не просто выиграла в конкурсе, а сделала это ради него наверное потому и победила
Скажу про клієнтів мого чоловіка. Дурять регулярно і безсовісно. Не кажу, що всі поляки такі, часом і хороші і дуже чудові люди трапляються, але в нас я такого масового негативу не зустрічала. Але то таке.. 100%. Карту побиту я виробляла від червня, ось нарешті сьогодні отримала. А візи, а інші документи - то просто страшне! Дякую Ага, поляків було більше. Хоча це не значить, що більше поляків голосувало Якщо дивитись по сайтах, з яких заходити на сторінку білочки, то в першій десятці лише 2 польських сайти: 1. ppa.pl, де висів банер і де мій чоловік мав таку ж підтримку форуму, як я від ЛФ. 2. digart.pl - звідки було більшість учасників конкурсу, де вів свою рекламну кампанію Вітрен (яйка) і де я дописувала, а в дописі мала лінк на сторінку білочки. Також там люди між собою кидались лінком на білочку, типу показуючи нашу рекламну кампанію.. А решта сайтів - укр. та рос. форуми та інші. Можна, звісно! Йому приємно настільки, що був момент, коли казав, що продасть його і купить мені студійне обладнання Але потім передумав, це ж все таки не просто ноут, а його мрія - макбук!
Га, що вам тут підказати ... О... - най відкриє фірму на Україні. Там його так не будуть обманувати, а і з бюрократію простіше... і ще пропоную тест - не психологічний, а соціологічний. В думці, звичайно. - Намагайтесь уявити собі ваші змагання а rebours. Ваш чоловік викладає свою працю, до речі дуже файну фотку, на конкурсі влаштуваним укр. компанію, скажимо Commercial Union UA. Вітрен має свії сайт у Кіеві, Суші є фанатом клубу Карпати і закликає знайомих, щирих галичан до голосування, бо якись лях (саме "рускі" а rebours) хоче йому ноута відібрати. А вам тре ЛФ мобілізувати. Доброї забави.
Да и подарок к тому же, продавать нельзя ))) А у меня подружка детства полячка (до сих пор дружим). Семья очень строгая и религиозная, пример брать можно
Та хто б йому дав його продати після того всього, що ми пройшли На сайті конкурсу вивісили список переможців решти нагород. Суші зайняв одне з других місць. Вітрен (яйка), ніжки, рибки і пляшки не зайняли нічого. Серед переможців переважаюча більшість - графічні роботи.
Фу - та рибка на ім"я Хачик (не плутати з Папугою, який розмовляв на Ідиш)! Ну та нехай. Головне - перемога Білочки! Невідомий герой Д. з Житомира передає свої привітання. Буквально - "добро перемогло бабло".
Нині прийшов лист з угодою про передачу авторських прав, яку треба заповнити і переслати. Один момент кусючий - в анкеті вказано поле "довод особісти", це паспорт у поляків.. У мене, звісно, нема. Наразі написала їм питання - чи вказувати свій закордонний паспорт чи карту побиту.. Чекаю відповіді.. Буду тримати вас в курсі подій. Роботи додавались до останнього дня конкурсу..
Ця знимка - це таки шедевр..... Особливо кількість відданих голосів вражає..... Głosów: 13 Odsłon: 175
Напевно підходить для реклами тої фірми, а може просто знайомий учасник.. Цікаво чи буде взагалі якась реклама з тими роботами..
Не все так погано.. У попередніх конкурсах мені казали, що можна вказувати номер закордонного паспорту.. Але тут, мабуть, доведеться угоду змінити чи що.. Не знаю, чекаю що відпишуть.. Добре, що ідентифікаційний догадалась виробити завчасно і карту нарешті видали.. Може по ній пройде.. Не хочу нервуватись, але не нервуватись не виходить..
Це як? Брала участь в конкурсі я, фотка є моя. Якби була не моя, то б мій результат не зарахували. Наразі чекаю.. Ще не відписували. Офіційно все ок, в правилах не було сказано, що іноземцям не можна брати участь.
Я обіцянки на вітер не кидаю. Як тільки буде макбук, буде фото в спідничці Чекаю до завтра, не відпишуть, будем дзвонити..