Уррррааааа! Львівські білки чекають на рюкзак горішків ! Львів"яни! Глядіть, щоби чергова форумівка не закінчилася би груповою "білочкою"! Завтра напишу "невідомому герою" Дeниcy з Житoмиpa - він щиро порадіє. Протягом двох тижнів я "псував" йому канікули - хлопець мріє змонтувати домашню музичну студію, ну хоч я трохи став у нагоді як консультант. Приємно, приємно!
Ну это ж надо!!!! Поздравляю!!!!! Я была настроена немножко скептически, ан нет!!!! Есть таки справедливость в этом мире!!!! Надеюсь муж изменил своё мнение про интернет-голосования?
І я за білочку голосувала, правда зареєструвалася сюда тільки сьогодні. Дуже хотіла Нірванку поздоровити!!! Не вірила, що таке можливо.
Може і рано.. В поляків тяжко з оформленням документів, можуть там до чогось приколупатись. Мені тут ще жодного документу не виробили без проблем Дякую, дуже приємно Я теж не вірила, що це можливо, поки сама не переконалась
Поздравляю!!!Рад , что тоже смог помочь в хорошем деле! Да, Серёга-очкарик тоже просил передать свои позлравления
Да, полякам вірити не можна. Вони прикидаються, шо вони нам такі друзі, такі товариші, а потом як до діла прийде, так вони ніж в спину. Так шо тримаєм кулаки дальше, а то мало шо їм в голову взбреде.
Не то шоби часто, но трошка так... Були друзі, душа в душу, а потом ідеш в компанію з ними, а вони давай - да ви українці ше до нас не доросли, солома з бутув вистає... а гвоздь програми - Львув завше польські. Як то так... ну, обідилась я них і круг друзів поміняла. А то як потом просити помогти, ну чи ше шось наподобі того. А бюрократія у них тоже нічо така. Даже самі поляки говорять, шо не відомо коли тобі твій паспорт буде треба. Ой, сорьки за оффтоп. Я коротше бажаю Нірванці, шоби вона ніколи таких вот друзів, як мені зустрічалися не мала!