Справді, Миху! Ось Ви клікнули, тож скільки голосів у Вашої Білочки... Вашої Білочки... Вашої Білочки... Вашої Білочки... Каламбур...
Кстати, Лиля, а разве говорить "шо" - не признак малограмотности? Правильно, как ни крути, "що". Меня просто возмутило, что Борис поставил вместе мою аву и какую-то сковороду.
Хіба то Ваша ? Я просто пригадав шкільні роки. Мама прийшла пізно з роботи, принесла живих коропів і кинула до ванни. А вранці... ну як різати живих ? Прикрутив до бляшанки дротинку, бляшанку у воду - і намацав у розетці фазу. Ви не бачили документальні кадри, як лососеві риби пливуть на нерест вгору по водоспаду ? Саме то. Один, котрий припинив плавати, пішов на пательню (сковороду) на сніданок. Інші плавали до вечора...
Читайте вище, Афтерстеп! Нажаль, я не знаю, як редагувати гіф анімації. А так - Рибка бачить пательню і їй дуже цікаво - може на ній щось смачне ?
саме ось так, в зв’язку з надмірною цікавістю - рибки і "попадають".... може, є сенс спробувати "вживу" так рибок ловити? == отак собі уявляю - прогулююся я по Хрещатику, недбало вимахуючи пательнею...
Вибачте, що не в тему! Я за білку голос дав не за якісь високі якісні дані фото. А у відмістку за ті слова, що пшеки там писали про автора. Як живописно Boris_Kiev змалював картину інквізиції над невинними! Ось якими повинні бути щирі українці! СЛАВА ГЕРОЯМ!
Тоді ще я не мав совєтського темно-зеленого паспорта, де у "5 графі" було записано "українець". 8-й клас, у курсі фізики - "електрика".
Нічого нового.. 31 числа мають виставити список решти переможців і розіслати е-мейли з подальшими інструкціями.. Чекаємо..
:radist: :radist: :radist: Прийшов лист від організаторів: "Вітаємо! Твоя праця і ідея були виділені (вирізнені?) користувачами інтренету. Виграла Apple MacBook Pro 15"! Сердечно дякуємо за участь в конкурсі і за зголошену працю. Невдовзі отримаєш наструпного е-мейла з інформацією про отримання нагороди." Не маю що додати, тішусь!!!! :radist: