Ну хто ... та нехороша людина, яка з холодною, слизькою і несмачною "рибкою" обійшла такі чудові "ніжки" ? На один голос! Якби я не замахався з ремонтом компа однієї панночки і подивився би ранкінг праць, то набабахав би ще 40 голосів за ніжки. Години вистачило би! І 35000-й голос міг би додати, але по-джентльменському віддав таку честь Олі_Д. Фу!
Справді? ура-ура-ура! Я від радості, за Нірванку, зовсім забула про рибку Ой, Борисе, а може і не я...
гм... це виклик на дуель? у вас з рибкою були рівні шанси але.... тобто - рибка виграла законно - оскільки ви були зайняті іншими ніжками
Яка дуель, із слабаками не воюють. Рибка - це святе... А Борис хай задовільняється чимось заземленішим...
ніжки - це не заземлене це щось високе, щось космічне.... Особливо навесні - коли спіднички як комета Галлея - чим далі від землі - тим коротші....
Я не люблю морепродукти. Коли вже рибу - то добре підсмажену річкову. Ну отримає автор Рибки мобілу. І що - рибці подарує ?
також "добре просмажені" тільки для цього різні пательні застосовуються - рибку підсмажують на кухні, а ніжки - на річці (ну бо не любить Борис морепродукти...) ну, самсунгівську мобілу (IMHO) - не шкода і у акваріумі втопити ...
після бою - кулаками не махають! до речі - ось приклад, як слід захищатися від ботів (полякам на замітку ) http://www.ukraine-vs-russia.com/