а...а...де ота штучка зелененька?! ну от і чим тепер зайняти себе? ВІТАЮ, nirvanka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:radist:
ага... най тіко спробуют не дати. вони собі просто уявили "десант" з укр (і не тіки) форумів попід стінами їхньої компанії і вирішили з нами сі не зв'язувати))))))))
пам'ять вам не зраджує. скриншот тоді записується на робочому столі. і в ці темі це майже не офф-топ. це вказівки з використання щойно виграного призу
Catherine85, дуже дякую за переклад!! І вам всім дякую за вітання І Лілі за теплі слова Чоловік також вам дякує за все Піотрек користуєтья віджетом Screenshot Plus. Додали
УРАААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!Білочка - чемпіон!!!!!Вітаю Нірваночку з перемогою!!!!!!!!!!!!!! Навіть не віриться,що це вже кінець цього цікавого,захоплююючого і напруженого марафону,який згуртував стількох людей...Направду,казка стала реальністю!!І я дуже рада,що ми спільними зусиллями змогли здійснитися мрії!! Ех,читаю подяки Нірванки,ваші дописи і реву як дурна від розчулення...Правильно кажуть,що світ не без добрих людей....
Дякую, дорогенькі! Я вже другий день реву.. Стільки привітань не отримувала навіть на шлюб! Щойно від Зірниці прийшла смс з вітаннями! Я неймовірно щаслива! :radist: Цілий день обіймаюсь з чоловіком, плачу, сміюсь, кричу, це шалена радість! :radist: Так ніби я то феррарі виграла
знаєте, щось мені не вистачає думала я нині, так і є я вже два дні не голосую за нашу білочку... Але дуже рада за нірванку ! Одним словом, мрії збуваються! Ще раз ВІТАЮ!
То видко через то, що до голосування залучали брата ,свата, діда, швагра, сусіда, підлеглих............. які дізнались про вас через білочку, вже після шлюбу І я вас вітам!
І я за звичкою все заходжу на сторінку з рейтингом.. Ну як десь почуєте, що можна виграти феррарі, свисніть! Найбільшою несподіванкою є привітання від знайомих знайомих, яких я особисто не просила про голосування, але вони знали про конкурс і голосували Прочитала в правилах. 31 січня мають розіслати мейли з повідомленнями переможцям конкурсу з подальшими інструкціями. 17 лютого будуть розлисати призи. Так що ще треба почекати місяць........................
Вітаю Nirvano4ky-"Білочку"!!!!!!!!! Є справедливість на світі!!!!!!!!! P.S Nirvanko,чекаєм на наступний конкурс