Ось тут я закинула повний звіт в pdf з мапою і кількістю відвідувачів з різних країн. Найбільше відвідувачів було з: Польща - 3,436 Україна - 2,075 Великобританія - 100 Росія - 98 США - 79 Італія - 63 Німеччина - 61 Ірландія - 56 Норвегія - 17 Франція - 15 Білорусія - 15 Чехія - 11 Іспанія - 10 Решта - по менше 10 відвідувань з країни. Всі є в звіті. Якщо цікавить конкретно по містах якихось країн - можу і таке глянути :shy: Довго не могла придумати слово, яким би то назвати.. А про такий комплекс ще не чула.. Але він в мені живе, мабуть, ціле життя :shy:
ух - як клекочуть емоції! яко чайник: про який забули... == міняємо рибки з ніжками місцями.... далі - змаг: хто кого переголосує
напевно, я щось пропустив? та й далеко до маю, коли сонечко гріє, коли ніжки буяють, коли пиво "потіє", коли рибка доповнює пивні натюрморти???
Отличная информация! Спасибо. Россия малость подкачала. Я бОльшего ожидал. Что понравилось: Singapore 1 0.02% Круто!
Я теж сподівалась, що буде більше.. А з тих різних країн типу Сингапуру - навіть не знаю хто заходив.. Видно і там якісь там поляки чи українці нас знайшли
Ага, показник відвідування сторінки ще нічого не говорить.. Не всі, хто зайшов, проголосував.. Так як і не всі, хто голосували, заходили туди. Багато ж людей прямо на сайт конкурсу заходили. А тим часом залишається година до закінчення 15 січня.. Оля, там ще 35 голосів до 35000 бракує
Лишилося 7 голосів. olya_d - Грає в - Морський бій Я їй написав ПП. Якщо не з"явиться на форумі, то 35000-й голос віддам я. З адреси 213.ххх.хх.52 або .60 !
А-чко!!!!!!!!!!!!!1 Гоооооооооооооол! Я довго чекав на Олю (34999), перезвавнтажував сторінку. Дивлюся - 31001 ! Ну я й докинув 35002-й голос. Все. Шатдаун! ХТО ???
УРА! Борисе, дякую!!! Twoja ocena została dodana! Głosów: 34999 Отже, мій голос 35000!!! Перший раз кругле число! А завжди поки попереключаю інтернет, то хтось тим часом проголосує.
я додала 34997-мий голос, потім 34998-й, а коли було 34999 - мені два рази писало, що з того ІР неможливо проголосувати. Тому ви Борисе і чекали
Усьо!! Кінець! Остаточна кількість - 35005. Голосувати вже не можна Ми виграли!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Там вже написано!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :radist: :radist: :radist: Всіх цілую і обіймаю і дякую!!!!!!!! :radist:
УРА!!! Ми виграли! Іра вітаю!!!!!:dance2: ТАк, там вже написано, що вітають переможця! А до 31 січня оголосять всі решта нагороди!
Ок... 35004 й спати...раненько иа роботу. Га - звернить увагу - є там і Бразилія. Ось таки один з Сао Пауло обіцав що голосуватиме. Та й його щастя - бо мав б з мою донкою справу
Так трохи переглянув галерею - ну й тупі ж роботи в більшості. Особливо графічні. А ті сірники, де одна голівка синя ? Білка рулить! Це точно підмічено, що у проблемах "вибору" та "голосування" українці - "впєрєді планєти всєй" !