Тоді проголосуйте - реконект - стерти cookies (зручно робити в Інтернет Експлорер) - оновити сторінку - проголосувати.. Ну то нагадайте, як залишиться 30 голосів до круглої цифри. Усі зупиняться, а Ви ... так і не дочекаєтеся. Нірванко! Котра година у Польщі ? Коли зупинитися ? Може нагнати "Ніжкам" 19000 та піти реанімувати комп вчительці танців ?
Польща - +1GMT - тобто мінус година від київського == не думаю, що вони зупинять - найімовірніше - знімуть покази о певній годині - та й залишать все як є і тоді ми спробуємо ніжки вивести на перше місце
ну ну Коли у Вас буде 1:00, в Польщі закінчиться 15 січня.. І по ідеї знову завалять сайт. До речі, я вже придумала чому вони це робили Це ж вони додавали нові праці! Там ще сьогодні нові з'явились. Як собі бажаєте.. Але сенс? Від цього і так нічого не зміниться, то навіщо час тратити? Ой, боюсь щоб не придерлись за ті всі українські ІР.. Сподіваюсь все обійдеться.
тоді їм доведеться залишити "тільки польські" - і не думаю, що ті "крутилки", що були використані в цьому конкурсі - працювали з польських IP == хоча було б цікаво глянути статистику IP-шок
Давайте не будемо про погане.. Якщо залишать тільки польські, то першим буде Суші, другими яйка, третіми ті двері. І тоді нічого не докажеш. Сподіваюсь вони до цього не дійдуть..
не думаю, що в Польщі є стільки IP - щоб так ото "крутити" тобто - вони гарантовано використовували не-польські IP
Нірванко, не заганяй себе в стан даремної паніки! Будемо вирішувати проблеми по мірі їх поступлення. А поки нема проблем - не конструюй їх! Ти собі уявляєш, який шум піднімлять всі наші українські айпішки, якби організатори намагалися змахлювати? Так що - все нормально, ми перемагаємо!!!
А в правилах сказано, що голосувати мають право тільки поляки , а з інших держав не мають право?Якщо ні, то чого тоді перейматися раніше часу? Не накручуйте себе, шановні.Нірванці й так нелегко зараз чекати на результати..
В правилах сказано, що голосувати можуть всі, хто має нет і заходить на сайт. Але погодьтесь, що це буде дивно, якщо в польському конкурсі лідер і ще 3 фотки будуть мати по 60-90% голосів з українських ІР. Ну білочка - ще ясно - лінки з рекламною в неті на укр. сайтах, а щодо інших - ? За це я і переживаю. Твоя правда.. Мені постійно в голову якісь такі дурні думки лізуть типу "а що, якщо.. ?".. Пошвидше б результати!
Nirvanka, а Вы будете на должность Президента баллотироваться ? )) Мне кажется, народ Вас поддержит ))
Тим більше!! Прикольна ідея А знаєте, якщо сформувати парламент і уряд з форумчан, то може бути цікаво Флуду і так не поменшає, але діла будемо творити добрі Знаєте, що найгірше було в цьому конкурсі? Просити про допомогу і турбувати людей.. Дуже цього не люблю робити, але коли стільки людей почали за мене просити проголосувати своїх знайомих, то мені стало соромно, що я сама за себе не можу попросити.. і довелось боротись зі своїми.. .. .. комплексами (?). І ще знаєте, що прикро? Віддати білочку.. Це ж треба буде передати на неї авторські права.. Але в мене ще ж є інші її фотки, на щастя
Вот бы на список стран посмотреть. Очень интересно! Нет, нет! Ничего срочного. Потом, как-нибудь, когда страсти поулягутся....
Я думаю, що тим менше. Все можна логічно й спокійно пояснити. Білочка була промована на українських сайтах. Люди заходили і дивилися інші праці. Відповідно голосували й за інші роботи, які "припали до ґусту". Я розумію, що завжди можна знайти причину, аби переживати, але тут я проблеми взагалі не бачу. Все логічно й природньо. А нащо там знак питання? Все правильно написано.