Ну в Нірванки відрив солідний, я пробіжуся офісними компами (назвемо це так) і бабахну за "Ніжки". Останні дві цифри в числі голосів - це останні цифри айпі (від 8 до 62). Блін, понаставили тут принт-серверів, а в кожного - ще й айпі! На*! ((С) Полковник)
Я теж проголосувала от майже не приспали вони нашу "бдитєльность", всі ж подумали, що голосування закінчилось..
Ага - нікогдаааа. 12:40 haczyk - darooo - Głosów: 18913 Wolę nogi - bluenote70 - Głosów: 18907 14:15 Wolę nogi - bluenote70 - Głosów: 18960 haczyk - darooo - Głosów: 18917 А ви кажете - "купатися"! Вода холодна!
Дуже дуже дякую всім за вітання! Самій дивно, що сайт знову включили. Бо виключили його майже рівно опівночі, що було очевидно - кінець. Навіть не подумала, що ще може бути продовження.. Ну але добре, що нема ніяких приколів і голосування продовжується в звичайному темпі. Оля, я теж така Фома і не повірю, поки ноут не буде вдома. Від них всього можна чекати, особливо проблем з документами. Тому залишається чекати 31го, а потім на оформлення документів і отримання призу..
тема яйок не розкрита! крім того - має на задньму плані маячити тінь зі знаком запитання - закусювати чи не закусювати? == тому прохання до "невідомого героя Д" - домалювати такі необхідні деталі! == viva russian "belka"! sciurus feliciter!
З Вашого ІП проголосували. Наступний раз можете голосувати через декілька годин (довільний переклад). Тобто між двома голосуваннями з одного ІП має перейти хоча б три години.