Нірванка, який клопіт? Цікаво, весело і дуже об'єднуюче! Невелика, але згуртована група "голосувальників" з Донеччини від душі тебе вітає і.... требует продолжения банкета.... голосования. Нових конкурсів, нових перемог! І хай щастить!
Іра! Привітаю тебе 31 січня! просто я такий Фома невіруючий, що тільки як побачу твоє фото з призом, то повірю що це дійсно перемога!!!
хмм..а я тільки що проголосувала, і голос було додано, я так розумію, рано розслабились, чи може продовжили конкурс??(
Справді! Сайт підглюкує, але проголосувати вдалося! 34660! Суші - 29235 Може виведемо "Ніжки" попереду "Рибки" ?
І я зайшла по інерції...а голос прийняло!!! Тому, активно голосуємо, що вийти на 35 кругленький тисяч
тоді: я такА Фома невіруючА! так підходить? І я проголосувала! А пару хвилин тому сторінка не відкривалася
вже так і є ;-) п.с. нагадалося, як кіт бавиться мишею перед тим, як з'їсти... а може ще кого підтягнем?
У меня работы море, но позвонили, что белочка опять открывается. Мы продолжаем голосовать. Но хотелось бы чего-то более определенного... Нам "сЮпризы" ни к чему... Буду периодически выходить на ЛФ. Может Нирванка сообщит, что происходит...