тільки слід читати побуквенно - ноут в міні. Власне саме він мандраж? співчуваю == думаю, що саме тут пригод не буде - пригоди можуть бути якраз в "позакулісній" частині з 15 по 31-е
І мені щось то не дуже подобається В мене просто гризота, конкурс закінчується, а то вже привиклось, що б не робила, а за білочку голосувала, якось скучно буде
нірванко - мусите якийсь "хонхурс" організувати.... а то направду - таку популярну тему приб'єте - то раз - і залишиться відчуття порожнечі == так що, рішенням форуму - вперед, до нових "хонхурсів"
Була така думка. На інших форумах зустрічала фотоконкурси між форумчанами. Цікава ідея. Можу проводити такі конкурси, якщо адміністрація дасть добро. Але треба добре все обдумати. А, до речі, звичку клікати можна використати з користю для форуму - клікати раз вдень на рекламу вгорі (добре я кажу, Мартіні?). Знаю, що не варто багато клікати, бо "гугл теж не дурний" (цитую Мартіні). Мені чоловік категорично заборонив брати участь в конкурсах на основі інтренет-голосування :shy:. Так що я тепер тільки там, де жюрі оцінює, буду слати фотки.. Але якщо знайдете якийсь конкурс, де треба буде поклікати чи фотку послати, то пишіть П.С. До речі, є можливість виграти комп Макінтош для себе і своєї групи чи класу. Щоб його виграти, треба вести блог про свій навчальний заклад до 23 лютого. Брати участь можуть як студенти, школярі, так і ті, хто вже закінчив. Але треба реально багато написати, фоток показати і т.д, щоб виграти. Кого цікавить - пишіть в приват. Конкурс проводить фірма, на якій я працюю.
Можна зробити якісь значки типу як в нас є горнятка під ніками - за кожну перемогу в конкурсі. Або кубки додавати до ніків, як колись було за перемоги в іграх.
Конкурс насправді потребує призів Може згодом щось і придумаємо такого. А от ідея клікати по Гуглю хороша Може не щодня, але 1-2 рази на тиждень чому б ні
Ура!! Сайт з конкурсом закрили!! :radist: Це таке полегшення, ви собі просто не уявляєте! Це кінець всьому, що можна було зробити, і ми це зробили!! Хочеться бігти, кричати, стрибати, всіх вас обіймати!! В мене просто вибух емоцій! Таке відчуття, що звільнилась від тяжкого тягаря і зараз можу ні про що не хвилюватись - ми зробили все, що могли. Навіть не знаю як почати вам дякувати. Я настільки вдячна вам за підтримку, за голосування, за те, що переживали зі мною все це. За те, що не проігнорували, постійно голосували, просили знайомих, писали на сайтах про білочку.. Ваша підтримка - це дивовижне явище добра, це щось неймовірне. Це більше, ніж перемога, це коштовніше, ніж приз, це щастя.. Я дуже щаслива, що знаю вас.. Стільки разів форумчани допомагали мені тим чи іншим - то фінансовою підтримкою, то допомогою з покупкою техніки, то позиченням кабеля до харда, обєктива, то перекладами, то корисною інформацією, порадами, підтримкою.. А те, що ви зробили з конкурсом - це феномен добра і людяності. Я вам всім так вдячна.. Я вас так люблю!!.. *тут має бути смайлик, який плаче крізь посмішку* Хочеться подякувати кожному окремо, але боюся когось пропустити. Та і не знаю всіх героїв.. Тому прошу вибачення в тих, кого не згадаю особисто :shy: Спочатку хочу подякувати клубу "Кротус", який проводить фото-гру "SnapShot", під час якої я і зробила фотку нашої білочки. А ще бабульці зі Стрийського баразу, яка продала нам ті горішки для білочок, хоч і половину з них були псуті Дякую Лілі Романовій за те, що виділила моє повідомлення в окрему тему і заохотила людей до голосування, а також за чистку цієї теми і на ДП Дякую Мартіні за банер на форумах
Дякую Афтерстепу, Борису і невідомому герою Денису з Житомира за технічну допомогу і ті всі клопоти, які мали через мене :shy: Дякую Агатону за листи до організаторів і переклад сторінки на німецьку Дякую Олі_д, Рибці, MEFIS100, fuxx, Сявичу, Дані, своєму братику і всім, хто скористався динамічними ІР за активне голосування Дякую Полковнику за підтримання бойового духу і підключення військових сил Дякую Пуперу за технічну допомогу :ninja: Дякую Аліас за переклад сторінки білочки на російську
Дякую Іспанці за переклад сторінки білочки на іспанську Дякую Багірі, Вілтіс та іншим за запрошення людей в групі білочки Вконтакті Дякую Миху, який викрив махінації з переглядами сторінок Дякую за розміщення оголошень на блогах та форумах Ліоні, Уці, Артему Гукасову, iso, Пуперу, Іспанці, Ромкові, Олі_д, Дані, Mari_JA, Summer, брату Вілтіс, ссТАссу та іншим І ще раз подякую Олі_д - за домовленість про розміщення банера на тамада.львів.уа і його власнику Роману Метельському Дякую всім, хто голосував і просив знайомих про голоси! Згадала ще про секретарку Веди - подякуйте їй від мене І прошу вибачення за клопоти, які вам завдала.. :shy: П.С. Хотіла стільки смайликів наставити, але не дає, холєра, тому розбила допис на кілька..
І трохи статистики Білочка набрала понад 34643 голосів (остання моя нотатка) за 35 днів конкурсу. На сторінку білочки зайшло понад 6000 осіб з 40 країн світу з 218 сайтів! Вконтакті в групі білочки зібралось 741 осіб. Гугл індексує: - 1,460 сторінок, на яких є слова "допоможіть білочці" - 947 сторінок, на яких є лінки до конкурсної сторінки - 136 сторінок, на яких є лінки до головної сторінки білочки - 74 сторінки, на яких є лінки на укр. версію сторінки білочки
Белочка покоряет мир! Так держать! Дружно ждем 31 января, чтоб увидеть, как суши и яйца будут :flag_of_truce:
Нірванко, я така за тебе щаслива і рада!!! Мені так приємно, що білочка таки перемогла. В мене аж настрій покращився ВІТАЮ!!!
Нарешті!нарешті все скінчилось.Залишилось Ірусі одержати приз і гарненько відмітити цю перемогу.Ми за тебе дуже дуже раді ...і на Зеленій тежУспіхів тобі, натхнення і нових перемог!
йой, а я вчора лягаючи спати проголосувала (востаннє) і думаю: "певно 35 тис. буде" трохи не вгадала... маленька дівчинко Нірванко - в тебе велике майбутнє