взагалі-то аутсайдером перегонів виявилися яйця і хоч вони ще висвітлюються в першій сімці - але я би волів їх там не бачити
Ще чуть чуть Суші вже написав своїм прихильникам подякування за допомогу і визнав, що вже не має шансів на перемогу.. А Вітрена (того з яйками) я не розумію.. Писав, що ще має надію на перемогу. Він або затятий оптиміст, або в кишені має джокера.. Хвилює він мене. Може ще якусь свиню підсуне..
польська свинина - не є аж надто смачна. Просіть в нього грошима - тут купимо нормальне порося. Не надувне польське - а наше, на зерні вигодуване. Во шашлик забадяжимо! на весь форум старчить...
то оффтоп, але в нас на зерні також тре добре пошукати... на зерні хіба для себе, для продажу на преміксах.
І я б таке писав... п.с. але нас не приспати - ми темпи не збавимо... п.п.с. ще до 20-25 січня в сайту буде добрий трафік, за звичкою ;-)
Та я вже потрошки починаю народ організовувати. Відсвяткуємо нашу перемогу! :shy: :shy: :shy: Гаразд.. (в кого ще які пропозиції? ) До 31-го 31-го мають вивісити на сайті офіційні результати.
Знову чекати... Доречі, Ірусь, ми з сестричкою справно постійно голосуємо.Коли мене не було , то вона це робила
ну... можна чоловіку ще машину виграти тіко треба конкурс знайти... будем шукати. п.с. а можна так на "благодійність заробляти". як ті компи.
угу приватне підприємство організує рекламу та технічну підтримку для виграшу в інтернет-голосуваннях перемога гарантована, є досвід виграних проектів, причому жодного результату нижче за перше місце
Гарна ідея, тільки спочатку треба права водійські виграти Та взагалі то я не про те - питала хто ще чого бажає (от Афтер - фотку з ноутом в міні, інший форум хоча мішок горішків, ще інший - відвідини їхньої форумівки..). Аж не віриться, що останній (чи передостанній) день, а так спокійно.. Уфф.. Вночі кілька разів вставала перевірити рейтинг. Снилось, що всім обрізали голоси і Суші виграв з 18000 голосами.. І снилось, що мою білочку відфотошопили і вона як монстр виглядає.. Брр..