Проголосував, ще й дав указiвку вiддiлу Бажаю перемоги! Але треба обережно: адмiни можуть зняти голоси за можливi "накрутки"... Поширена практика...
І в мене вийшло!!!:radist::radist::radist: Зайшла на посилання з підпису Нірванки "Сторінка білочки тут" і вдалось проголосувати, а інакше не могла
Я ж казала, що таке саме було і минулого разу, але ж після того все було як і раніше. Непомітно змін, ні серед учасників, ні серед правил конкурсу.. Цікаво шо то було..
немає нічого простіше - лист до поляків - мовляв, на черговій "99" зробіть, будь ласка, так, щоб всі IP крім моєї - відхиляло. А по тому як я проголосую - верніть все взад....
До речі, якщо у вас видає, ніби з тієї айпішки хтось проголосував, вистарчає перейти на сторінку рейтингу, повернутися назад, і проголосувати знову. Шкода, що в останні дні зрозумів, як боротися із жартами ворожого сайту.
Оу... голосування ще триває? Ну скільки мона, вже зрозуміло хто переможець. Негайно віддайте ноут Нірванці!!! Вже збилася скільки разів голосувала... а вони все не віддають, жадюги... Я ж правильно подивилась? Нірванка перемогає?
Так, конкурс до 15-го січня. Лідируємо, поки що все спокійно. Все вирішиться в останні дні, тобто завтра і післязавтра, ну і може ще 15го.. Це, напевно, у тих, в кого змінне ІР. Аж не віриться, що вже так близько кінець.. Дякую, що підтримуєте до кінця
ні - в них помилка в скриптах? програмі? Я вчора знайшов фотку, в якої нуль голосів - і на ній клікнув - і воно мені сказало, що за ту фотку з цієї IP вже голосувало == в них в скриптах якийсь глюк - причому з’явився після тих "захисних" поправок - коли вони пробували спинити переможну ходу дитяти. Вони аж надто з куками намудрили