Хотіла проголосувати..відкриваю, а там...аж злякалась.Якісь бабця з дідом.От якби вони взяли та й вже підводили підсумки.Наша ж нірванка на першому місці, а нам то і треба.
Таке саме було тиждень тому, та сама картинка, ті самі приколи. Тоді вони перевіряли голоси дитя. Ясно, що могли то зробити культурно - заблокувати тільки конкурс і написати записку "Технічна перерва на 3 години", а там чогось весь сайт глючить..
01.01.1970 - то відповідає "нульовій" даті. Тобто пробує висвітлити неіснуючу роботу - проблема не в рейках, а в тому, що немає переліку робіт Хто допоміг? та хтось зсередини цілком можливо, що комусь "вдалося" все обнулити == нірванко, а що з того приводу пишуть організатори - спробуйте їх запитатися?
Любі друзі (тільки не закидайте помідорами за цю фразу: ), чи нікому це не нагадує картини типової лотереї, коли виграли "несвої" ?
та сподіваюся, що у поляків інститут "любих друзів" таки не так розвинений, як у нас у мене є лог голосів "погодинно" по кількох роботах - можу надати організаторам
А я на сьогодні планував запустити російський десант: і старі, і малі розлютилися на "r. sw." ... ну і ще дещо їм шепітнув. Так за кого мазу тягнути ?