Напевно найчастіше за білочку голосуєте! А в мене пише - Twoja ocena została dodana!, а не НАТКА З РОГАТКИ, Twoja ocena została dodana! Я тоже так хочу!
немає нічого простішого - зареєструйтеся на їхньому сайті == щось у польського сайту після 11/01 16:30 раптом погіршилося самопочуття дуже "тугий" відгук альбо невдахи вдалися до ДОС-атак - альбо саме почалися перегони ботів == цікаво, що буде далі
Зайшли тільки що голосувати за білочку - а там якась непонятна цьоця ... Наскільки зрозуміли -голосуання закічилось. Навіть на рейтинг праць не заходить
Сайт відключений. Може знову проводять перевірку голосів? Рівно тиждень тому о цій же порі було то саме, якщо пам'ять мене не підводить. Почекаємо, побачимо що буде.. Думаю може вони проводять оновлення, бо там реклама була про 10 січня, а це вже не актуально..
Блин! В натуре! Реальных пацанов на сайт не пускают! Только собрался мазу тянуть за нормального чела а они мне лохов каких-то подсовывают. В натуре гонят!:bazar::bazar:
У мене теж "група захвату" простоює. Нірванка, ми за Вас кулаки тримаємо, "рваным тапочком " ругаємо (дуже допомогає, коли іспити здаєшь, а у Вас своєрідний іспит). Дуже надіємося, що "НАС НЕ ДОГОНЯТ!"
а що, якщо у них спитати - шановне паньство, чи не були б ви такі люб’язні повідомити нам, коли ми зможемо знову спостерігати повільний рух яйок подалі від першого місця? адже саме яйка перші продемонтрували на диво лінійний графік зростання, що був найімовірніше результатом роботи бота, і саме вони раптом різко спинилися, зате так само швидко почало зростати дитя? ні - польска ментальність їм не дозволить згуртуватися ну, і кваліфікація програмістів таки могла бути б і вищою
Ну хоч до "Галереї" можна дійти: праворуч внизу клікнути "Зобач і оцень", потім "ранкінг праць" - повільно попливе галерея. Білочка є, а це - найголовніше.
Блін, я так нервуюсь.. Кожну хвилину перевантажую ту сторінку з надією побачити робочий сайт.. Пошвидше б, я ж не піду спати, поки не заспокоюсь.. Тільки б все було добре.. В мене еррор видає. Але на сторінці конкурсу видно ті слайди фоток.. Але що з того? Минулого разу білочки взагалі там не було..