Тре тримати темп, мінімальний відрив від усіх - не менше 4500-5000 голосів. Менше 3000 - жовта, менше 2000 - червона зона! Як температура в двигуні ))) Ну і, звісно, 14.01 ніхто не випиває, поки не проголосує ;-)
Я от досі не знаю - чи то до 15 січня конкурс включно, чи до 15 - це значить 14 останній день.. Там написано просто "до 15 січня".. Ну побачимо.
на жаль - нірванка нервуватиметься а от поставити перед рибками - цілком можна == відповідно, і яйця будуть десь ззаду теліпатися яйця - знають своє місце, вище середини не скочать == захворів шаман - очі заболіли. По рації викликають лікаря - приїжджай! - а тут пурга. Ну той їм і каже - пурга стихне, і я приїду, а ви поки що шаману яйця на оці покладіть, щоб очі менше боліли... Приїжджає - а шаман помер. "Від чого?!" - "Та ж ви казали яйця на очі покласти. Ми вже так старалися, так тягнули - але тільки до грудей дотягнули - тут шаман і помер..." == до речі - саме тому левандівка каже, що приписи лікаря в жодному разі не слід виконувати - відразу в смітник....
Щодня по кілька разів голосую за білочку. Непоганий відрив від інших учасників. Так тримати! Победа будет за нами!!!
якщо когось з Нірванкіних друзів виводити на призові місця, то хіба не в збиток голосам білочки... з фіксованим айпі яка різниця чи за 2 голосувати чи за одного, ітак 3 години чекаєш, а от коли час - це більше кліків за білочку, то його треба використовувати ефективно
Теж так думаю, але побачимо.. Якщо ще 15го буде голосування, то будемо голосувати. Тільки от виявила, що багато людей подумали, що голосування до 10 січня і вже в мене питають хто виграв.. Ну і перестали голосувати.. Назва сайту збиває з пантелику.. То навіть не про призові місця мова, бо інтернет-голосування визначає тільки 1 місце, а решта місць визначить комісія. То хлопці хотіли посунути яйок далі, хай ся потішут )
Twoja ocena została dodana! Twoja ocena została dodana! P.S. Очень прошу , не надо за это мне плюса ставить.Я не ради этого голосую за Нирванку Будь ласка Нi !!! Twoja ocena została dodana! 00.32 Twoja ocena została dodana!
Я до речі помітила сьогодні, що розрив між білочкою і суші меншає! Давайте інтенсивніше голосувати, а то ще за рано розслаблятися
Угум, зараз розрив в 4665 голосів. Ще на Різдво був в 5000 голосів. Фанати теж думали, що до 10 січня і перестали голосувати, бо бачили, що не відроблять різницю. Але сьогодні вже знову активізовуються і голосують з надією нас догнати. Не дамося?!
був нині на "Сільві" в Заньковецької переклад з російської на українську не так ріже вухо - може, це зумовлено жанром гарно грає оркестр насправді гарно - респект диригенту чудова режисура - чудова "місцева адаптація"... == перед кожним фінішем має бути ривок - "на пять тьісяч я рванул как на 500 - и..." у вас був гарний старт - по Висоцькому - старт спрінтера. На стаєрській дистанції.... == Саме час модифікувати заклик/гасло/девіз - і забезпечити "фінішну хвилю". Перемагають не боти/допінги/анаболіки - в командній грі перемагає злагодженість дій == Спробуйте ще раз. Власне - це цікавий досвід: згуртувати різноманітні, розмаїті, абсолютно різні за тематикою/контингентом форуми довкола однієї ідеї Особисто мені цікаво, чи ідея може бути сильніша за боти
Враховуючи свята, точніше, їх тривалість, можна справді, проголосувати за "білочку".Колєктівно. Питання в тому, що настане раніше. Але здається, "білочка" перемагає. Знову колєктівно. Особисто я проголосував ще до свят, при здоровому розумі і добрій пам"яті.
Зі всією своєю скромністю нагадаю, що по можливості можна голосувати кожні 3 години з одного ІР, а не тільки на свята :shy: Вас зрозуміла. Буду діяти! Може бути, а як же було спочатку та і взагалі кіко там тих ботів, нє?