Вже кілька людей згадало про це оповідання. З цікавості прочитала. Дуже гарне! І дійсно схоже на нас трохи
Хочете прикол? Полазила по istock.com - це такий сайт, де фотографи продають фото, а дизайнери купують для сайтів, реклам і т.д. І знайшла там 2 фотки, які беруть участі у конкурсі. Якщо уважно придивитись, то на роботах, які беруть участь у конкурсі, видно фотошопні втручання! Конкурсна робота & Оригінал з istock.com: Навіть якщо і припустити, що це їх роботи продаються на istock.com, то навіщо видаляли вотермарки? Та і якщо люди вже і виставляються на istock.com, то не допускають таких помилок в фотошопленні..
Про ІР не сказано нічого. Зрештою, могли зробити geotargeted. А таким не є. Думаю, йдеться про реєстрацію фото. Нірванка писала, що при подаванні роботи треба польську адресу вказати. Я ніби українською пишу... http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=421731&postcount=16
А кадр "перший вибір" з пузом був у рекламному ролику до річниці Незалежності України - там була ціла підбірка плакатів такого плану, синьо-жовтий прапор бачите?
А може маєте фото з того ролику чи відео? Я спочатку думала, що це теж фотка з русурсів istock.com, але не знайшла там такого. А про прапор.. Там вліпили лого фонду, який проводить той конкурс.. А що, на тому місці був укр. прапор?? П.С. Вітаю всіх нас з першою тисячкою!! П.С.2. Там така мила мавпочка з'явилась в конкурсі! Мммм!! Правда, файнюня?
От вовкулаки! По ІР реєструють! Хотів пару голосів дати! Прийдеться друзів підключити. Nirvanko ти найкраща! Нірваночко! В тебе є божий дар! Не розмінюй його як я на комерцію. Був фотохудожник а став весільним фотографом. Клієнти не скаржаться...але... Мрія...колись була... Обожнюю макрофотознімання. І що я в цьому досягнув? Мої знайомі, з якими разом починав, які не відійшли від цього, фотохудожники з ім'ям. Напевне Ви повинні знати наш рівненський "Час". Дармокрик, Демченко, Хітрий, Бусленко...
Дякую за теплі слова! Я лише починаю.. То все експерименти, проби.. Ще не визначилась з головною тематикою, з якою б хотіла працювати. Тому пробую все, а там видно буде..
А підпис взагалі супер. Чи ці очі можуть брехати? Враховуючи, що це на конкурс про фірму пенсійного фонду, виходить досить так саркастично.
В правилах написано, що переможець не отримає приз, поки не підпише угоду про передачу авторських прав на фотку (чуть не написала на білочку :shy: ). Мабуть, хочуть її використати в рекламі.. Бажаю успіху на конкурсі! Звернули увагу - зараз одночасно три Іри з ЛФ беруть участь у фотоконкурсах - Ірена, Аліас ну і я