Молодец, Василий! П.С. А меня даже в ПП поблагодарили... Вот... Продолжаю бороться с Бело-Поляками, как ПРЕДКИ наши ЗАВЕЩАЛИ!!!! Сделаем, сделаем, Братишка, как всегда, ВМЕСТЕ с Братьями НАШИМИ УКРАИНСКИМИ!!!! Уверен, Брат! НЕ СДАЁМСЯ!
А я нині ще за дві роботи проголосувала. Ось цю - http://10stycznia2009.pl/konkurs/praca/157 Ну, треба ж білочці запаси робити. І ось цю - http://10stycznia2009.pl/konkurs/praca/195 А попробуй втриматися й не проголосувати...
Ще раз переконуюсь, що у нас з Лілею багато спільного ) Я щодня переглядаю всі праці, звіряю чи хтось не починає голоси занадто активно набирати, ну і нові фотки переглядаю. Рідко віддаю комусь голоси, але за той горішок чисто символічно проголосувала, бо ж горішок, і за цукерки, бо то ж цукерки!!! Ну і ще там мавпочка є прикольна, за неї теж колись проголосувала. А регулярно підтримую рибки, пляшки і ніжки. То у нас з хлопцями (Борисом і Афтерстепом) бартер - я за їхніх улюбленців голос віддаю, а вони за білочку 10 Жартую звісно, але щось в тому є.. :ninja: Нишпорю по дописах конкурентів. Цитую Вітрена (того з яйками): "А я ще надіюсь на перемогу". Прихильники Суші теж не здаються.. Але все досить спокійно.. Футбольні фани розповсюдили лінки по нету, подекуди прихильники яйок дописують в тих темах щось типу "а я на кульки голосую".. Статистика за добу: білочка - 525 суші - 660 яйця - 170 На горизонті ще один кадр появився - праця номер 11, про яку я колись писала, що то стягнена з сайту, де фотки продаються, і з неї видалено косо-криво ватермарк.. Так от помітила його 7 годин тому, за той час він набрав 260 голосів. Небагато, але вже про щось говорить..
Люди,а шо то за хачик так підозріло стрєміцця вперед? Полковнику?! Га?! Нєдосмотр!!! В сартірах!!!! Мачіть!
Рибки звісно симпотні, але білочка найкраща... Голосую давно і бу до останнього моменту голосувати (юзаєм змінний ай-пі по повній...). Успіхів. Бум помогати!
а до нас сьогодні гість заходив, і пригостив співробітницю горішками-справжньою ліщиною! я швиденько згриз один та побіг голосувати та закинув іншим у відділі-гризете горішки? так дякуйте бігом білочці, всі голосувати!!!
Подумалося, що ми б могли форумом не тіко лапік, але й айфони і флеші порозгрібати г-г-г. Но ми чесні - в нас мета одна і благородна. Якщо кинути сюди щось типу "Зробимо рибкам 2 місце" - то так воно й буде ))). Хоча ні, бо 2працює" значно більше люду, ніж ті, що тут ходять, хоча й тих не мало, але то ще не всі... п.с. Проводимо акцію "Чисті КУКИ!"
так.... дискваліфікація ну не кажіть, треба 27 тис побити - а то трохи є. та й то якийсь друг нірванки чи знайомий.
Twoja ocena została dodana! Да!Хотя Серёгу-очкарика и забанили здесь навечно,он просил передать,что тоже по возможности забегает туда голосовать за Нирванку
Ага, давайде я буду ще у конкурсах реєструватись, форум буде голосувати, а я буду слати бандерольки на Україну Поки поляки не зорієнтуються і не введуть правило "З українських ІР голосувати заборонено" Мені тепер різні польські знайомі відсилають чуть не щодня лінки на нові конкурси Але я навіть думати про то не можу, вся в очікуванні 15 січня! Хоча може пошлю фотки на конкурси, де оцінюють жюрі. Тепер треба виграти приз для ЛФ, щоб віддячитись ) Йому жюрі відрізали 20000 голосів, тепер він позаду. Ще приймає участь в конкурсі. Всьо можна, але чи варто? І так 2-3 місця буде визначати конкурсна комісія. Тим більше я думаю, що в останні дні суші і яцйя ще дадуть про себе знати і будуть рватись на гору.. Ні, Дмитре. Я знаю тільки автора яйок і рибок - спілкувалась з ними в неті. А за ніжки-фляшки-рибки голосую, бо вони Борису подобаються. А мені не шкода Натка і Міра - дякую за фотки! З бігудею - І дякую всім, хто голосує і агітує! Щиро вам вдячна, навіть не знаю що сказати.. Мені дуже дуже приємно!