отож, будемо надіятись на чесність організаторів конкурсу і на те, що в яйків таки зламано хребет і вони вже не здатні на атаки
Будемо надіятись Для мене те, що сталось сьогодні, є справжнім дивом Різдва! З тої радості іду ліпити вареників - є настрій зробити свято
Страшенно рада, що Павлика не видно, хоч хлопчик сипатичний, але фото ніяке, і голоане, є ще справедливість, можна спокійно колядувати, і поклікувати за білочку, а то як казав мій чоловік, як то фото не завбанять, він перестани вірити в такі от конкурси і справедливість. Ну і всім смачної куті
ну хоч дитя "задавили", але на 8000 Перші сигнали ми подавали, коли було odslon=2000 Як вони моніторять, невідомо, але все одно добре.
І як давно це неподобство, а, головне, чи надовго? Оце тільки повернулися від матусі, вечерю носили. Вийшла на ЛФ, білочка не відкривається і група підтримки звітує, що вийти не можуть... Головне, щоб ніяких несподіванок після відновлення роботи сайту не було...
Голосувати можна кожні 3 години з одного ІР Привіт привіт Мені подобаються такі хвости в білочок. Але в наших вушка прикольніші Для Афтерстепа : П.С. В мене теж сайт конкурсу не працює. Встигла перед тим зробити скріншот головної сторінки. Звіримось, якщо щось там станеться..
Миху,Ви шось тойво нині..тормозите...то певні тота пані з хріном Вас вреклаЯ Вас прошу,Ви більше на тотий Шувар за хріном не ходіт,бо біда буде...Дєцкові нинька капут зробили,голоси анулювали.ВО!
миху - ми повернулися до ударів по яйцях! Нірванко - дякую! подумаю про зміну аватару сайт дійсно близько години лежав в логах - дірка, але цифри ніби без змін == і ще - працю 93 взагалі зняли з перегонів
А гляньте, будь ласка, яка ситуація була зранку. Бо хтось з форумів, де чоловік спілкується, каже що зранку бачив у нас 38000. Напевно помилився і то було 28000. Але гляньте, просто цікаво.. Ага, я ж про неї і писала. Той чувак зізнався на форумі, де він агітував, що то знайдена в неті фотка, а ми дали лінк на його тему організаторам. І вони сказали йому, що якщо до 6 січня не пояснить в чому справа, то його працю знімуть.. Видно, що нічого не придумав..