От савєтскава інформбюро: Львівський форум, незважаючи на сезонні (святкові новорічні і різдвяні) втрати, героїчно втягнувся у повномасштабну інформаційно-голосувальну війну. Незважаючи на всі підступи конкурентів, провідні мислителі та програмісти вибудовують проводять якісну розвідку дій ворожих ботів, вчасні скріншоти, малюють захопливі графіки. На основі цього всього вибудовють правильні стратегії нашої визвольної боротьби. Нірванка, яка стала символом української звитяги героїчно бере учатсь у всіх головних подіях цієї кампанії. Залишається ще дванадцять днів до часу нашого торжества. Ми уповноважені заявити, що якщо хтось там буде махлювати, то ми змушені будемо показати їм перевагу грубої фізичної сили над їхнім лиходійським інтелектом.
Враг будєт разбіт! Побєда будєт за намі! Вас зрозумів! Вийшов з режиму "новорічний некерований штопор"! Находжусь в вільному пошуку! Йду на ВИ! Слава Білачкам! Банзай!:ninja:
Інформбюро повеселило Такс, про Пабло. Організатори вже в курсі, бо їм писали. І не раз. Якщо вони осі його не дискваліфікували, то значить, що будуть то робити по конкурсі, якщо взагалі будуть це робити. А є надія, що так і станеться, бо така фірма не може допустити, щоб перемогла така фотка - ну подумати логічно - їм соромно буде ту фотку в новини давати і оголошувати переможця, нє? Про голосування. Як ми вже дізнались, впроваджено програмістами конкурсу перевірку на кукіси. Тобто - я голосую з одного ІР, голос приймається, це записується в кукіси, тому навіть якщо і змінити ІР, то наступний голос не прийметься. Треба чистити кукіси, як вже тут писалося. Тримаймося, голосуємо! Візьмемо їх кількістю. Ми можемо! П.С. Статистика за останніх 26 годин: білочка - 1090 суші - 1120 яйця - 560 двері - 570 дитя - 4960
Не ми одні такі мудрі Прихильники яйок теж пишуть, що треба кукіси чистити.. Всім всьо ясно.. До речі, є такий пункт в правилах конкурсу "Місце праці в рейтингу буде визначена на підставі кількості голосів, які будуть віддані на цю працю особами, які зайдуть на сайт і проголосують". Тобто полюбе не повинна бути врахована та різниця "кількість голосів мінус кількість переглядів". Тоді б згідно цієї теорії в дитя б на нинішню хвилину було б максимум стільки голосів, скільки переглядів - не більше 60000.
ого, ''дитинка'' тепер попереду! Треба активніше голосувати...то тільки початок баталій..попереду Різдвяні свята і люди трохи будуть іншим зайняті, а от вони, то можуть використати в свою користь
20000 за ніч?? Нєа, тут знову програмне втручання відчувається.. Нехай навіть 3 перегляди за секунду - вручну нереально. Закрито тему, де Вітрен просить про допомогу, закрито тему на тому ж форумі, де я прошу про голоси, а також тему про той конкурс (незалежну), а також тему, де юзери скаржаться на масовий спам, який розсилали прихильники яйок. Тим часом вони практично перестали голосувати, але їх закрита група ще існує (там 170 осіб з інтернетом зі змінним ІР) і готує плани на перемогу. А на форумі Суші теж не розслабляються - хочуть вийти на 2 позицію, бо теж переконані, що дитя знімлять з дистанції. І ще думають, що це справа рук Вітрена, бо він зараз набирає голоси дуже повільним темпом. Мій чоловік теж думає, що це Вітрена робота. А я навіть не знаю що думати. Але знаю, що треба потужно голосувати, щоб втриматись на 2 місці.
Автор яйок.Я думаю що це Вітрен-вони скоріше всього хочуть дискредитувати всі голосування і взяти приз через комісію організатора.Дитина появилась коли стало зрозуміло що він програє і набирала голоси так як він набирав спочатку-голосів більше ніж переглядів.
а в мене чомусь таке враження, що голосуємо заслабо...Ще до вчорашнього дня перевага над Суші була 2300, а на даний момент часу - 1800. Тобто 500 голосів переваги ми вже втратили . Нірванко, маєш статистику?
гм... нарід... в мене запитання... в мене підозра, звичайно, що глюк в мене... але - я голосую з двох різних браузерів, причому що три години. З кожного. Плутано пояснив? == обидва браузери дозволяють голосувати що три години. Тобто - я можу віддавати 2 голоси що три години. В когось ще така фігня спостерігається?
Пробую в себе. Не працює. І раніше не працювало - як я з телефона з нашого сталого ІР голосувала, то на компах не можна було. І зараз так.