памятаєте мій сон від 29-го грудня? тоді пабло якраз зявився в першій сімірці... ой, тєжко бути Рибою... погоджуюся, що це просто чиясь забава з автоголосуванням і його просто дискваліфікують... дитину на фото шкода, таке мале, а вже на нього стільки людей криво дивиться...
pablo Dodano: 24.12.2008 Głosów: 23205 Odsłon: 4,525 Зверніть увагу на кількість переглядів та голосів за ту дитину.... в них явно якась програмуліна голосує.... бо знимка м*яко говорячи фуфлижна...
Так....давайте не будемо панікувати! Яйка вже заспокоїлись, суші теж ніби не жене вже ...і з дитинкою розберемся! Просто методично голосуймо....я вже за 5 хвилин до проходження 3 годин сідаю за комп звичка А щодо "дитятка", то воно.....ну саме дитя гарне, а фотка ----ггггг, зовсім ....неа.. Ви про перегляди говорите --та тільки ЛФ напевно з 500 переглядів тільки тому Пабло наготував....Тому, пропоную, щоб хтось один заглядав на перегляди дитятка і звітувався...
ну - звиняйте - але мій бот знімає покази голосів раз на 5 хв - тобто 12 на годину - тобто 280 за добу я йому переглядів додаю можу (в принципі) - налаштувати динамічний графік "стану голосування" - але не зараз - ближче до вечора
а я не розумію, що в мене сталося - зранку голосувала нормально, а тепер взагалі голосів не приймає, Z tego IP oddano już głos. Kolejny głos będziesz mógł oddać za kilka godzin. перший раз таке...
У Вас - динамічні (змінні) айпі ? Це означає, що хтось раніш віддав голос з того ж айпі, яке потім біло присвоєно Вам.
Так, я розумію, але раніше такого не було. Могло бути 1-2 рази за добу, деколи взагалі не було так. Але зараз жодного разу проголосувати не дає, причому айпі міняється.
Іспанка і Zoryanka: почистіть ПП в кого не спрацьовує голосування - спробуйте "повний рефреш" сторінки - shift+F5 в деяких браузерах, або при натиснутому shift натиснути кнопку refresh == або - спробуйте відкрити сторінку у новому браузері, або очистіть куки з 10stycznia2009.pl
Це саме пишуть і наші футбольні конкуренти. І вони теж переконани, що pablo дискваліфікують: тобто нас вважають за найгорозніших конкурентів - принаймій сьогодні.
ситуація приблизно така: на словах можу додати - пабло "вклєк" також мушу додати - щось голосування неадекватно себе поводить. Наприклад - не дало проголосувати за білочку - пробую ніжки. Дало. Пляшку - дало. Рибок - дало. Білочку - дало.... Щось там адміни перемудрили == ще можу додати - з боку пабло несподівано поновилася активність - таке враження, що або вони "поламали" вже наново - або руками пробують.... == Загалом, заклик залишається в силі - голосуймо активніше! ні чашки кави без білочки - зрання в обід та ввечері! == і взагалі, для ЛФ - зафотошопте білочку? В одну лапу - чашку кави, в другу - можна яйко, можна цигарку, а можна і в стилі "класичного плакату" - ти проголосував?!
Здається, я просік деякі нові закономірності. І поділився спостереженнями з одним Гуру. Через три години знатиму точніше. Тому не бійтеся, якщо в когось "не прийняло". Дивно, чому "дєцко" взагалі не зняли з дистанції. Дєцку би зараз самий раз кричати: "Папа, не бросай меня в колодец-одец-одец-одец!"
Вибачте, зазирнув. pablo Głosów: 23963 Odsłon: 5,276 Агатоне (і всі, хто зареєстрований на відповідних польських форумах): підніміть хвилю, щоби Пабло скасували голоси понад цифру переглядів !