Борис, Я вже вдома, Тільки що тверезил настільки щоб включити компа, та і побачил що сі діє. Надіслав повідомлення про "pablo" організаторам ( зі своїм скріншотом), чекаю відловіді. Коли щось відповідуть - передам нірванці на мило.
0verlord теж як скипідаром помащений.... http://10stycznia2009.pl/konkurs/praca/138 згадався старий анекдот - у фірмана були "гнилі" коні. Ніби й нормальні, і не надто старі - але щось їм стрелить в голову - стануть та стоять. Бий, вмовляй - стоять і все. Доки не попустить. А тоді - знов нормальні. І все б нічого літом - а тут зимою по дрова треба їхати. Ну, воно і страшнувато з такими кіньми... А тут люди порадили - візьми гірчиці та помасти коням під хвостом... Ну, ото до лісу доїхав нормально, нарубав.наклав, поїхав назад - і тут коні стали. Ну, фірман троха посмикався - а тоді згадав про гірчицю. Намастив коням, сів на возі, загорнувся в кожух - а що робити? чекає! Коні постояли-постояли - і пішли. Фірман - о, чудо! зрадів - а коні все швидше і швидше. Ще трохі - і біжать, як в молодості не бігали.... І цікаво стало фірману - він і себе помастив. Сидів-сидів - крутився-крутився - а тоді зіскочив і побіг поруч з фірою.... Прибігає додому - "Жінко, постав коні в стайню - а я ще довкола хати побігаю!" == ото ті двері мені того фірмана нагадують....
...дуже приємно, що зміг долучитись до такого дружнього товариства, Ви усі молодці! Дома маю інтернет від "ОГО", як добираюсь до компютера клікаю доки не забракне нервів )))
Бо така назва конкурсу. Варто знати, що ти вибираєш. Stwórz pracę obrazującą hasło „Warto wiedzieć co wybierasz”.
Та на тих форумах зразу помітили Пабла, дивувались чого так швидко голоси набирає і кількість переглядів сторінок менше. Я там вставила свої 5 копійок, згадавши, що в яйок теж так було з самого початку його участі в конкурсі.. Не зважаючи на очевидні махінації цих двох (Pablo i 0verlord), на форумах і далі гонять на білочку.. Хоча ми йдемо повільніше.. Статистика за останні 12 годин: білочка - 850 голосів суші - 555 яйця - 210 Пабло (дитя) - 2875 Оверлорд (двері) - 375 - ось ці останні 2 дні знизили темп, до того за перші дні в конкурсі набили 10000 голосів..
гм... думаю, з пабло все значно гірше думаю, що варто таки вже зараз жалітися, що в пабло odson менше за glosow майже в 5 разів і сподіватися, що цього безвстидного шахрая знімуть з дистанції == бо "накрутити" перегляди - таки значно простіше, і він то за два дні до фінішу цілком подужає зробити
Усі, хто може причепитися до неукраїнського мейлера : зв"яжіться через ПП з паном (самі_розумієте_з_ким) і попросіть варіант (самі_розумієте_чого) !
Як я то бачу. Є кілька варіантів. 1. Пабла дискваліфікують на днях. 2. Пабла не зарахують при перевірці голосування по 15 січні. 3. На Пабла закриють очі. При перших двох варіантах у нас є шанс на перемогу. При третьому варіанті у нас є шанс лише за умови, якщо будемо гнати, як і він. Припустимо, що це є реально. Тоді є 2 варіанти - або переможе хтось з нас, або обох не зарахують. Також є думка, що це може бути провокація з когось з конкурентів (суші чи яйка), які запустили бота, щоб ми теж то зробили, а потім би нас не зарахували.. Але це б вони зробили, якби були впевнені, що так буде.. А що твориться в таборі організаторів - невідомо.. Такщо навіть не знаю що думати і що робити.. (Афтере, у нас ще нічого не виходить по технічним причинам. Якщо щось владнається, то скажу)
я вважаю, що краще йти чесно і не куплятись на провокації... бо тоді точно прогадаєм, без шансів... а якщо ми підем чесно, а буде третій варінт ( не дай Боже), можна жалітись і далі, у вищі інстанції...
власне - теж схиляюся до "другого місця" - швидкість пабли дуже висока. Я не заперечую, що голосувальники можуть забезпечити таку ж - але.... також - схиляюся до того, що це провокація. ну, і зі свого досвіду - я дуже сумніваюся, що у організаторів є "погодинний тарифікатор" я веду логи по кожному з потенційних лідерів - при потребі - надам для "розбору польотів" == але думаю, що нам не варто бавитися у ці ігри, і влаштовувати перегони "ботів" == тут - рішення за нірванкою як скаже - так і буде: врешті решт - це її приз, і її гра
Згіден з афтерем І скажу більше. Я повністью переконани, що це провокація. Звернить увагу - що "праця" пабло є цілком без сенсу - хтось зробив швідку фотку "на колінію" запостив і експериментує. Якщо так саме є як думаю - тоді не тільки викинуть з конкурсу але ще такі Вітрен насміхатиметься потім на усіх форах. Дати йому отаке задоволення ... А мії діду і батько завжди казали - можна бути і дзядем, але гоноровим .
І ми з чоловіком дотримуємось такої думки. Тому давайте триматись, як і раніше - йти своїм шляхом з розумною швидкістю.. Якщо дитя буде на 1й позиції, а ми на другій, то є ще шанси на справедливе завершення конкурсу. Головне не впустити перед себе інших. Також будемо зважати на працю "двері". Вони кілька днів тому з'явились в конкурсі і за перші 2-3 доби набрали близько 10000 голосів, а зараз пригальмували.. Невідомо чого від них чекати.
згода проголосував за рибки та пляшки - і пішов спати.... не знаю як вам, нірванко, - але до мене ще білочка не приходила - тому пляшки та риба мені поки що ближче до душі