Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото!

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем nirvanka, 10 гру 2008.

1. Summer

Summer Well-Known Member

перші :yahoo:! Справно голосувала , навіть у гостях , тільки на форум не заходила :)

• Подобається Подобається x 7
  2. Agaton

Agaton Well-Known Member

Борис,

Я вже вдома,
    Тільки що тверезил настільки щоб включити компа, та і побачил що сі діє.

Надіслав повідомлення про "pablo" організаторам ( зі своїм скріншотом), чекаю відловіді. Коли щось відповідуть - передам нірванці на мило.

• Подобається Подобається x 15
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

0verlord теж як скипідаром помащений....
    http://10stycznia2009.pl/konkurs/praca/138
    згадався старий анекдот - у фірмана були "гнилі" коні. Ніби й нормальні, і не надто старі - але щось їм стрелить в голову - стануть та стоять. Бий, вмовляй - стоять і все. Доки не попустить. А тоді - знов нормальні.
    І все б нічого літом - а тут зимою по дрова треба їхати. Ну, воно і страшнувато з такими кіньми...
    А тут люди порадили - візьми гірчиці та помасти коням під хвостом...
    Ну, ото до лісу доїхав нормально, нарубав.наклав, поїхав назад - і тут коні стали. Ну, фірман троха посмикався - а тоді згадав про гірчицю. Намастив коням, сів на возі, загорнувся в кожух - а що робити? чекає!
    Коні постояли-постояли - і пішли. Фірман - о, чудо! зрадів - а коні все швидше і швидше. Ще трохі - і біжать, як в молодості не бігали....
    І цікаво стало фірману - він і себе помастив.
    Сидів-сидів - крутився-крутився - а тоді зіскочив і побіг поруч з фірою....
    Прибігає додому - "Жінко, постав коні в стайню - а я ще довкола хати побігаю!"
    ==
    ото ті двері мені того фірмана нагадують....

Останнє редагування: 2 січ 2009
    • Подобається Подобається x 13
  4. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

...дуже приємно, що зміг долучитись до такого дружнього товариства, Ви усі молодці! Дома маю інтернет від "ОГО", як добираюсь до компютера клікаю доки не забракне нервів )))

• Подобається Подобається x 15
  5. Varvar

Varvar Well-Known Member

а чому конкурсні роботи з ключовим словом "вибір" ?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Там якийсь хачик рве землю під собою....

haczyk
    darooo
    Głosów: 11665
    Dodano: 09.12.2008

• Подобається Подобається x 1
  7. afterstep

то рибки - то свої :)
    вони за буйки не запливуть :)
    ==
    так само як і пляшки з ніжками :)

• Подобається Подобається x 9
  8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Бо така назва конкурсу. :)
    Варто знати, що ти вибираєш.
    Stwórz pracę obrazującą hasło „Warto wiedzieć co wybierasz”.

• Подобається Подобається x 5
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та на тих форумах зразу помітили Пабла, дивувались чого так швидко голоси набирає і кількість переглядів сторінок менше. Я там вставила свої 5 копійок, згадавши, що в яйок теж так було з самого початку його участі в конкурсі..
    Не зважаючи на очевидні махінації цих двох (Pablo i 0verlord), на форумах і далі гонять на білочку.. Хоча ми йдемо повільніше.. Статистика за останні 12 годин:
    білочка - 850 голосів
    суші - 555
    яйця - 210
    Пабло (дитя) - 2875
    Оверлорд (двері) - 375 - ось ці останні 2 дні знизили темп, до того за перші дні в конкурсі набили 10000 голосів..

10. coolzak

coolzak Well-Known Member

за два дні Пабло буде першим в такому темпі а до 10 всіх пережене на тисяч 10 голосів

• Подобається Подобається x 5
  11. afterstep

гм... думаю, з пабло все значно гірше :)
    думаю, що варто таки вже зараз жалітися, що в пабло odson менше за glosow майже в 5 разів :)
    і сподіватися, що цього безвстидного шахрая знімуть з дистанції :)
    ==
    бо "накрутити" перегляди - таки значно простіше, і він то за два дні до фінішу цілком подужає зробити :)

• Подобається Подобається x 14
  12. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Усі, хто може причепитися до неукраїнського мейлера :
    зв"яжіться через ПП з паном (самі_розумієте_з_ким) і попросіть варіант (самі_розумієте_чого) !

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

та й функція у Пабло якась підозріло прямолінійна.... видно, програмка працює.

• Подобається Подобається x 3
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Як я то бачу. Є кілька варіантів.
    1. Пабла дискваліфікують на днях.
    2. Пабла не зарахують при перевірці голосування по 15 січні.
    3. На Пабла закриють очі.
    При перших двох варіантах у нас є шанс на перемогу. При третьому варіанті у нас є шанс лише за умови, якщо будемо гнати, як і він. Припустимо, що це є реально. Тоді є 2 варіанти - або переможе хтось з нас, або обох не зарахують. Також є думка, що це може бути провокація з когось з конкурентів (суші чи яйка), які запустили бота, щоб ми теж то зробили, а потім би нас не зарахували.. Але це б вони зробили, якби були впевнені, що так буде.. А що твориться в таборі організаторів - невідомо.. Такщо навіть не знаю що думати і що робити..

(Афтере, у нас ще нічого не виходить по технічним причинам. Якщо щось владнається, то скажу)

• Подобається Подобається x 12
  15. Багіра

Багіра Well-Known Member

я вважаю, що краще йти чесно і не куплятись на провокації... бо тоді точно прогадаєм, без шансів... а якщо ми підем чесно, а буде третій варінт ( не дай Боже), можна жалітись і далі, у вищі інстанції...

16. afterstep

власне - теж схиляюся до "другого місця" - швидкість пабли дуже висока. Я не заперечую, що голосувальники можуть забезпечити таку ж - але....
    також - схиляюся до того, що це провокація.
    ну, і зі свого досвіду - я дуже сумніваюся, що у організаторів є "погодинний тарифікатор"
    я веду логи по кожному з потенційних лідерів - при потребі - надам для "розбору польотів"
    ==
    але думаю, що нам не варто бавитися у ці ігри, і влаштовувати перегони "ботів"
    ==
    тут - рішення за нірванкою :) як скаже - так і буде: врешті решт - це її приз, і її гра :)

17. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Ми повинні постаратися, щоб Нірванка перемогла!

• Подобається Подобається x 6
  18. Agaton

Agaton Well-Known Member

Згіден з афтерем

І скажу більше. Я повністью переконани, що це провокація.
    Звернить увагу - що "праця" пабло є цілком без сенсу - хтось зробив швідку фотку "на колінію" запостив і експериментує. :scratch_one-s_head:

Якщо так саме є як думаю - тоді не тільки викинуть з конкурсу але ще такі Вітрен насміхатиметься потім на усіх форах. Дати йому отаке задоволення ... :nea:

А мії діду і батько завжди казали - можна бути і дзядем, але гоноровим
    :).

Останнє редагування: 3 січ 2009
    • Подобається Подобається x 13
  19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І ми з чоловіком дотримуємось такої думки. Тому давайте триматись, як і раніше - йти своїм шляхом з розумною швидкістю.. Якщо дитя буде на 1й позиції, а ми на другій, то є ще шанси на справедливе завершення конкурсу. Головне не впустити перед себе інших. Також будемо зважати на працю "двері". Вони кілька днів тому з'явились в конкурсі і за перші 2-3 доби набрали близько 10000 голосів, а зараз пригальмували.. Невідомо чого від них чекати.

• Подобається Подобається x 10
  20. afterstep

згода :)
    проголосував за рибки та пляшки - і пішов спати....
    не знаю як вам, нірванко, - але до мене ще білочка не приходила - тому пляшки та риба мені поки що ближче до душі :)

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)