А мене дратує, що всі на білочку навалились невідомо чого. Навіть коли Суші лідирував - яйця на мене бочку гнали.. І взагалі вони обоє гонять на те, що білочка махлює, бо нереально стільки голосів набирати. Та ж Суші стільки ж набирає! Це при чому за ними тільки Польща, і то половина, бо другу яйця агітують.. А про білочку вже і на грецькому форумі написали.. Але чо всі ігнорують дитя? Бо там нема про що говорити, все і так ясно? Там хтось постійно голоси набиває, вони навіть в неті не просять за них голосувати, переглядів сторінки менше, ніж голосів.. За останні 9 годин (ночі): білочка - 560 суші - 370 яйця - 77 дитя - 1500 (!!!) А за те, що вони думають, що фотка стягнена з нету, то я не переймаюсь. Вони просто намагаються виправдати нашу перевагу.. На жаль, ми тоді помилились. Це не Суші була робота, а учасника nwbrac. Він агітував в неті за себе, планував вийти на 4 місце, але щось слабо йому пішло.. Ой, не знаю чим то все закінчиться.. Хай би вже віддали нам той ноутбук і всі би мали чистий спокій :shy:
Зверніть увагу на статистику "дитини": pablo Głosów: 8225 Odsłon: 2,552 Раджу час від часу заходити на сторінки псевдолідерів і знімати приріст показань - і глосув і одслон. Скріншот - і скаргу адміністратору. Пане Агатоне, Ви тут ?
Відіслали їм ще 2 дні тому, а Агатон вже поїхав на лижі Намагались, навіть спочатку все було добре, але чомусь чоловіка забанили на їхньому форумі
Блін, хто тут вільно пише польською ? (Німецькою, чеською ?) Відкрийте польський поштовий екаунт і - скаргу адміну сайта ! Потім - сигнал нашому модератору, щоби стер мій допис. І - більше скріншотів - у динаміці. Бажано - з датою (мова календаря - польська або англійська). У мене мовні розкладки глючать, тому подав без дати.
Ще раз скажу - ми вже написали комісії конкурсу про порушення з боку учасника з дитятком. А до адмінів нема контакту. Та і не треба. Борисе, хто б казав
тиха вода, тиха вода береженьки зносить А польською ціха вода бжеґі рвє Ну, ми цього для них робити не будемо. ) Гм, і справді... Скріншот теж без дати, бо в мене українською, а як міняти на цій вісті :cesored:, не знаю.
вони то зробили вже самі. оця дитинка - має хорошу стабільну крейсерську швидкість 24 голоси за 5 хв. Я знімаю покази що 5 хв. і зберігаю в лог-файлі - дитя показує редордний по величині приріст: і найголовніше - стабільний. Оцю-от різницю (від лідера - 11 тисяч) при такій швидкості - 120/год - 2880.доба - вони нівелюють за 4 дні. == скаржитися і щось доводити - марно. == до речі - чи є хтось не зі Львова, в кого нет від укртелекому (ОГО) і хто використовує лінух? зголосіться!
Afterstep, фіксуйте не тільки "голоси", але й "перегляди". Приїде Агатон, передамо. А поки що знайдіть хостера - по трейсрауту, по Whois і шліть туди, з проханням переслати клієнту 10стичня. Плюс закиньте хто-небудь на форум Суши - мовляв, шахраї обходять "фанів". Нехай звернуть увагу на ті цифри. OOps, виходить, що "дитя" накручують люди, причетні до конкурсної сторінки ?
як на мене - odslon - то не перегляд... хоча, можливо, я й помиляюся.... поки що логував першу трійку, і нині дочіпив ще дитину. При нагоді - можу намалювати графік того що є - тільки не зараз - мооже, ближче до 2-ої ночі. Бо на тверезу голову - воно й графіки сухі та нудні виходять... == требя придумати якийсь спосіб "наглядати" за іншими - щоб отак "з-за спини" не вискочив ще якась така не по рокам прудка дитинка... в дитячій колисочці на реактивній тязі...
Нірванко, а як? так має бути. Добрим словом (і револьвером) досягнеш більше, ніж одним тільки добрим словом...
в своїй роботі я часто стикаюся з тим, що люди вірять словам. Наприклад, раз програма називається report - значить вона не може міняти дані. І власне оцей-от забобон - раз написано, то так воно і є - призводить до суттєвих помилок і втрати часу. Тобто, я схильний думати, що ота-от odslon реагує на щось інше, а не на відкриття сторінки. в будь-якому разі - я цей параметр записую але - вони таки реально можуть перевірити покази відвідуваності за допомогою гугл-аналітик - саме цей лічильник відвідувань і причіплено тобто організатори перевірити голосування на "махлювання" - теоретично можуть
Виділені персони - то адмін і технар, які зареєстровані у службі підтримки адрес. Але ж хоч такі. Далі пробивайте назву фірми. 193.200.67.9 --------- ip: 10stycznia2009.pl % This is the RIPE Whois query server #1. % The objects are in RPSL format. % % Rights restricted by copyright. % See http://www.ripe.net/db/copyright.html % Note: This output has been filtered. % To receive output for a database update, use the "-B" flag. % Information related to '193.200.66.0 - 193.200.67.255' inetnum: 193.200.66.0 - 193.200.67.255 netname: K2-NET descr: K2 Internet S.A. country: PL org: ORG-KA125-RIPE admin-c: MK4596-RIPE tech-c: MK4596-RIPE status: ASSIGNED PI mnt-by: RIPE-NCC-HM-PI-MNT mnt-lower: RIPE-NCC-HM-PI-MNT mnt-by: ATMAN-MNT mnt-routes: ATMAN-MNT mnt-domains: ATMAN-MNT source: RIPE # Filtered organisation: ORG-KA125-RIPE org-name: K2 org-type: OTHER descr: K2 Internet S.A. address: al. Solidarnosci 74a address: 00-145 Warszawa address: POLAND phone: +48 22 448 70 00 fax-no: +48 22 448 71 01 e-mail: biuro@k2.pl admin-c: MK4596-RIPE tech-c: MK4596-RIPE mnt-ref: ATMAN-MNT mnt-by: ATMAN-MNT source: RIPE # Filtered person: Maciej Kuzniar address: K2 Internet S.A. address: al. Solidarnosci 74a address: 00-145 Warszawa address: POLAND phone: +48 693 061 491 fax-no: +48 22 331 4001 e-mail: mku@k2.pl nic-hdl: MK4596-RIPE mnt-by: ATMAN-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '193.200.66.0/23AS42503' route: 193.200.66.0/23 descr: K2 origin: AS42503 mnt-by: ATMAN-MNT source: RIPE # Filtered