Так, ми знову перші, ураааа!!! :radist: Дуже дякую всім за голосування! Тепер треба тримати темп і відриватись, набирати перевагу! :tanksmile:
Білочки з цілого світу почали нас підтримувати під гаслом "Білочки всіх країн - єднаймося!" Голосують за нас і присилають фотки:
Люди, хто вільно читає польською - http://forum.mks-korona-kielce.pl/viewtopic.php?t=4398&postdays=0&postorder=asc&start=315 Збережіть скріншоти усієї гілки. Там обговорюють модеми, айпі... Може згодиться при "розборі польотів".
Там нічого такого нема. А модеми, ІР і Неостраду (польського провайдера типу нашого Укртелекома) вони вже не раз обговорили.. А в темі яйок там чуть не на кожній сторінці про то пише.. Ну ось Суші знову перший.. Навіть не хочу на то дивитись..
Білочка все ще попереду!!! Голосує нарід на протилежній півкулі Землі! Twoja ocena została dodana! Głosów: 19070 іду спати... в останню ніч цього року
Тепер я передаю естафету, бо йду спати. Якраз проголосувала. До зустрічі за 7 годин. Нірванко, ти дарма переживаєш. Вони голосують наскоками, а ми впевнено крокуємо до перемоги. Як ти йшла спати, білочка лише на кілька голосів відставала, а вже через кілька хвилин знову була першою. Не треба так рвати як суші, знаєш пісню "тиха вода"? Думаю, що знаєш.
Ну блін, прочиталі - Praca Sushiego musi wygrać ! Jego projekt coś przedstawia coś przekazuje i on ją sam zrobił a wiewiór co ? Obrazek z neta wiewiórki i jedziemy ... bez sensu jeśli Wiewiór wygra, to będzie bardzo nie sprawiedliwe ! DO ROBOTY Коротко переклад - Суші мають виграти, його проєкт щось представляє, про щось говорить, і автор сам зробив, а білка що? Фото з інету і все. Ну що той знак питання представляє? Про що говорить? І звідки вони взіли що нірванка фото з нету стягнула?. Обідно блін.
Мене це теж рознервувало. Тим більше, що десь на перших сторінках Суші признався, що сама робота не його, а він тільки щось там доробив.
а про яку пісню йдеться? == мені не розходиться о смаку польскем - кєди паньство хцє милуватися знаком запитання на спині і вважає то шедевром Малевича - ну, на колір і смак всі фломайстери різні. але власне стосовно - це не зовсім так. Вони голосують методично, і, на моє переконання, "неспортивно". Інше питання - що кваліфікація таки у них занизька - їм терміново слід підшукати кращого спеціяліста з мережевого програмування.