Більше, Нірванко, набагато більше. Та ж Полковник теж прекрасно знає, що така лінія фронту, це вже застаріла методика ведіння війни, нє ?
Напевно з Вашого ІР вже хтось проголосував.. Таке буває. На лінії фронту (то так називається?) з'явився ще один кадр - 0verlord. Вчора, тобто 28 грудня. За день набрав 1782 голоси.. Так що хлопці підтягуйте свої улюблені ножки-фляшки-рибки.. Перегрузила його сторінку, вже 1808 голосів.. Через хвилину 1813..
А зараз 1887.. Напевно тому, що активно клікає той кадр.. А ще читала в темі про яйця, що там хтось збирається сьогодні цілу ніч займатись голосуванням за Вітрена, рестартуючи нет. Може через то такі гальмування сайту конкурсу.. А сам Вітрен є спокійни і заспокоює панікуючих словами "навіть я не панікую. є ще час, є ідеї, ми того не змарнуємо".
Я теж нині довго чекала, але голосувати можна. Просто довго воно думає, поки голос прийме чи радше висвітлить повідомлення, що прийнято...
Познайомилась з автором рибок Приємний і талановитий хлопчина, теж користувач сервісу, де я і яйка тусуємся. Передала йому, що нам подобається його робота і ми бажаємо йому місце в лідерах (звісно, після білочки ). Мала сумніви щодо його роботи, але коли побачила інші його праці, то перестала сумніватись. А підтримка Суші зрозуміла, що яйця щось комбінують і хочуть набити достатньо велику перевагу, щоб в останні дні їх ніхто не переміг.. І розсилають прохання про голоси по всіх фанатських сайтах.. Так що не спимо, а голосуємо, як каже Полковник! П.С. Прогрес за останні 20 годин: білочка - 1530 суші - 1340 яйця - 1010
Білочка: 17657 Суші: 17510 Яйка: 15075 Ніс в ніс йде трійка лідерів. але шкода інших, бо перемиожемо ми!
навіть невелика команда зі змінними ІР за остані пару годин може наклацати огого. Цю можливість треба враховувати щодо конкурентів і тримати собі на замітці.