А по яких іще сайтах, окрім білочки, ви ходите? А що стягуєте на комп? Причин може бути багато, але от на білочку спихати даремно. Олю, то глюки форуму, справді. Я форумом користуюся виключно в google chrome та в сафарі на маку. Інакше - глюки.
На сайті 10стичня, принаймні на сторінках фотоконкурсу - все чисто (в плані вірусів). Антивіруси треба оновлювати своєчасно. Мінімум раз на тиждень!
Просто перевірте комп'ютер якимось антивірсом, бажано з оновленою базою. Віруси переважно переносяться із файлами. Пригадайте, може щось останнім часом скачували з нету.. А від переглядів звичайних сайтів - навряд чи, може 1 шанс на 10000, а може і ще менший..
Нас вже стільки форумів підтримує! Від Львова до Москви через Сихів-Стрий-Коломию-Тернопіль.. Плюс підключила форум українських емігрантів. Географія розширюється! :radist:
Коли Нірванка пише у цій гілці, то у мене асоціяція ніби від Лєвітана: От совєтского інформ бюро..... і далі йдуть події з фронту.
Миху, щодо інтернет експлорера, то ви певно не чули про те, що гакери знайшли порядні діриська в цьому бравзері й запустили проґи, що збирають особисту інформацію користувачів, типу логінів, паролів, тощо... Тепер Майкрософт випускає патчі, що мали би покрити ці білі плями їхнього бравзера, але довіра впала... У нас в офісі всі на лисиці сидять, моїми стараннями.
Гм, суші набирають голоси наскоками зазвичай. Білочка йде радше статично, впевнено і без збоїв (відповідно до різних часових поясів). Нірванко, виправ мене, якщо я помиляюся, але саме таке враження складається.
мені сьогодні приснилося, ніби цей малюк "пабло" вийшов на перше місце і переміг... просто кошмар нічний... мій останній голос - 16590-ий
Активніше, Полковнику! Прапорщики усі залучені ? Бо як приватизувати компи - так прапорщики попереду усіх, а як голосувати - то лінь! Головне - правильно поставити задачу: - Товарищ прапорщик! Остановить поезд! - Поеееезд! Стой-раз-два!
Від суші кілька людей клікає через викл-вкл нету. Це просто замахує робити вручну, тому вони то роблять ривками. Яйця от мене турбують - зібрали таку армію клікачів, а сидять тихенько на 3й позиції, набирають стільки голосів, скільки ми, ну там плюс мінус. Не хочуть нариватись чи що.. Чи приховують свої сили. Побачимо.. Я ледь встигаю відповідати на форумах підтримки білочки, тому вже 2 дні не читала що там діється у конкурентів. Як доберусь до них, то розкажу що там нового. П.С. Моя мама раніше як дзвонила до мене, то питала що ми сьогодні робили, що ми їли.. А тепер питає як там білочка і чи ми вже весь інтернет підключили до голосування Відіслала їй смс-коб лінк на білочку, то вона своїм співробітницям передала. Ті поняття не мають, що таке лінки і взагалі як то працює, але переказали дітям Так що наші ряди постійно поповнюються. Так що всьо буде добре П.С.2. Знайомий каже, що мені треба б треба було Євро-2012 організовувати з такими розмахами, як ми білочку гонимо
Як я зрозумів, Ви просите господ офіцерів голосувати. А можна ж у наказовому порядку кинути у бій цілий батальйон !