Там справді тоді трохи про що йншого йшло. На форумі Вітрена, на дігарті, зібралось якесь таке псевдо-інтелектуальне товариство, котре вважає себе кращим усіх - і передусім постійно ображають на йнших форумах "тупих фанатів" від суші. А ці людоньки з форум суші, просто щирі хлопи, добрі християни, що то батьківщину любять і в морду б\ють без зайвих питань. Та і реагують відповідньо. Солідарність в ніх - святя справа.
Ви дуже влучно їх описали! Коли я завела бесіду з прихильниками Вітрена (яйок), то мене засміяли і проігнорували мої намагання відкрити їм очі.. А прихильники Суші прийняли мого чоловіка в них на форумі досить тепло (хоч він і зайшов до них напідпитку і понаписував бздур, але то таке :shy. Не дуже зараз маю часу, мушу попрацювати і повідповідати на форумах, де про нас пишуть, скажу лише, що всьо буде добре :radist: П.С. Хто знає німецьку, голосіться, будь ласка. Треба перевірити німецьку версію сторінки білочки, там переклад Агатона, але треба перевірити. Може трошки скоротити, бо текст вийшов довший, ніж в інших. Буду дуже вдячна!
в мене вже звичка виробилася голосувати треба подумати чим зайнятися коли конкурс закінчиться, а звичка голосувати лишиться
Можна клікати щодня на рекламку на форумі :shy: До речі, хто забувається клікати, а хоче, або має кілька компів, які б поклікали що 3 години - пишіть в приват, поясню систему нагадування
Слухайте, а вони тим, хто голосує, вірусів яких не підкидують? Бо от в мене зараз щось з компом робиться. Тут на ЛФ карму не дає додати, часто викидує з форуму і заставляє знову заходити. І на імейл на Ягу не пускає.Каже "The browser you're using refuses to sign in. (cookies rejected)" А раніше ж такого не було. І нині на гілку про ангіну зранку писала, а воно не дало відіслати і до того форум не вантажився.
У моєму підписі є лінійка - рейтинг білочки, там і побачите. Олю, я думаю, що то проблема із бравзером, яким ви користуєтеся, а також із самим форумом чи Ягу. Мене на Ягу теж часто не пускало останніми днями, я вже звикла, що в них глюки. Ну, а ЛФ без глюків не буде ЛФ-ом, мабуть. Думаю, що з голосуванням ці речі ніяк не пов'язані. Якщо ви користуєтеся інтернет експлорером, я би радила перейти на мозиллу чи інший бравзер, вони безпечніші та зручніші в користуванні.
про віруси теж подумала, бо уже часто почало зявлятия попередження, про якісь вірусові наскоки на комп.
В Олі не фантазії, а реальність. Так що НЕ НАДА ЛЯ-ЛЯ! От встановила Мозілу, а становище те саме. Карма таки не додається. Голосуйте, голосуйте! Ви ще й сотої частини не проголосували того, що я.
Стільки людей голосує за білочку, що якби скинутися по пару грн то точно вийшов би ноут для чоловіка Нірванки Сподіваюся, що конкурентам набридне голосувати ще 2 тижні...