Полковнику, Нірванка писала про яйця, які хочуть активізуватися 1 січня, бо вони вважають що росіяни (мають на увазі нас) і фанати (Суші) будуть пити і не будуть голосувати. Таким чином вони хочуть за 1 січня наздогнати нас і суші. Так що ніхто не каже, що До речі, Суші сьогодні активізувалися. Годину тому відставали на 310 голосів, а зараз вже тільки на 150
А Суши имеют уши (які розуміють "російську"). Училка: - Дети, у кого самые большие яйца ? Вовочка: - У слона! Училка: - Неправильно! У страуса! Вовочка: - Ах вот почему он писал такие медленные вальсы !
Як вже пояснював Мих кілька сторінок тому, підтримці конкурентів вигідніше називати нас росіянами, хоч вони і знають, що я з України, бо поляки більше не люблять росіянів, ніж українців. Хоча я їм вже 20 разів пояснювала, що я нічого спільного з Росією не маю і Україна вже давно незалежна. Але для деяких що українці, що білоруси - то все росіяни. Хоча не всі такі, от мені закинули "шукай конкурси для себе на Україні, чого сюди приперлась", а інший поляк відповів на ті слова "Навіть не признавайся, що ти поляк, ти нас тільки позориш".. От таке от. З другої сторони, вони просто не люблять конкурентів. Чомусь жодного поганого слова про інших учасників конкурсу, які є теж на тому порталі, вони не кажуть, бо то не конкуренти для них. А от не мають за що вчепитись до білочки, то чіпляються за мою національність.. Я то просто ігнорую і Вам раджу так робити, Полковнику П.С. До нашого кола підтримки підключились росіяни з форуму газети Кореспондент і брати мої двоєрідні з Білорусії
Може я підключу російських скінів? скажу - конкуренти - чорношкірі, юдейського віросповідання, проживають на території Польщі і служать у військах НАТО. А Нірванка - етнічна росіянка, потерпає від "Бандер" і голосує за партію регіонів. Нормальний хід ?
(при нагоді вітаю Вас з 11 тисячкою! ) Мене не було цілий день вдома, тому не в курсі що ся діє. Буду розбиратись.
По різному пишуть, правда Є там і на "гостро" і на спокійно Подивиться - з форуму фанатів або таке повторю ще раз - це форум фанатів футбольного клубу... А в нас - чо - зайвих постів немає ? Так що - слід далі робити своє, а не переживати... пане Полковнику - каву ?
до речі - фотошопщики - чи важко забадяжити анімашку, в якій би з тих яйок вилупилося пару курчат, а з середнього - крокодил чи ще яка гидота?
Це буво серьозно . і далі пишуть, що не варто ображати конкурентів, що є лише признакою власних комлексів.
Это сложновато - долго, но можно попробовать. Кстати, фотошоп тут не очень поможет, нужно иметь GIF movie gear. Я могу сделать, но не обещаю.
а в чем проблемьі? попьітка - не пьітка - правда, таварисч Берия? == так че - удалось соорудить какой-нить коллаж, где чувак со знаком вопроса рассматривает лоток яиц? из которьіх вьілупляюццо два-три ципленка? и из центрального - золотого - крокодил?