Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото!

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем nirvanka, 10 гру 2008.

1. [​IMG]

• Подобається Подобається x 16
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Просто Вітрен (містер Яйко) на своєму порталі відкрив тему типу "Я от беру участь в конкурсі, спочатку все було чесно, а потім конкуренти почали розвивати активну рекламну кампанію ну і мені нічого не лишається, як просити вас про допомогу. Бо мені дуже потрібен ноутбук для роботи і розвитку". За добу в тій темі назбиралось понад 30 сторінок, зараз там 64 сторінка пішла. Всі почали його підтримувати, бо він якийсь особливий юзер, привілейований, може навіть і модератор, я до кінця так і не зрозуміла. Але я втрутилась в їхню розмову, сказала, щоб він не прибіднявся і не робив з себе ображеного, бо за перші 2 доби в конкурсі він без реклами на форумах якимось чудом набрав 2000 голосів, при чому кількість голосів була менша від кількості перегляду сторінки. І цей факт я ще й вчора згадала в тій темі, то люди почали розуміти, то насправді то він теж махінаціями займається.

Також його прихильники порозсилали повідомлення по тому порталу, до декого по 7 листів поприходило і люди підняли скандал і пішли проти нього. Його прихильники писали в мою тему з аналогічним проханням про голоси щось типу "заткнись вже накінець", а іншим це не сподобалось, так як і те, що всіх, хто крім Яйок просили про допомогу в конкурсі, зразу банили і закривали теми.
    Ще й містер Яйко почав робити з себе жертву і писати "в мене вже нерви не витримують, давайте закриємо цю тему, бо тут вже такий бруд полився". А насправді він не хотів, щоб його прихильники дізнались про його махінації.. А для своїх сворив закриту групу, щоб я не бачила, що вони там про нам пишуть і які плани розробляють.

Багато людей повстало проти нього на порталі, який є головною масою, яка його підтримувала. Люди від нього відвернулись.
    Він же вів дивну політику, в одному пості просив "давайте будемо толерантні і не будемо образати росіянів та фанатів", а в другому писав "я теж не розумію, що в тому конкурсі робить та дурацька білочка". Сам собі вирив яму :dntknw:

• Подобається Подобається x 13
  3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

14000-й коп го в яя !

Останнє редагування: 27 гру 2008
    • Подобається Подобається x 10
  4. fuxx

fuxx Member

Вже прибрав ))

• Подобається Подобається x 4
  5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

таки краще в стилі "файдулі-файдулі-фай"
    кєди яя дужі має - файдулі-файдулі-фай
    то до танцю не надає (сі) - файдулі-файдулі-фай!
    ==
    не стосуючись особи конкурента - чи чогось іншого...
    очевидно, що і суші, і яйка троха си підіграли.
    Це не проблема - але... Суші хоча б робить це мовчки - не згуртовує спільноту проти.
    Призів 9головних) є чотири - отже, п’яте місце для яйок - аккурат саме те, що треба.
    Давайте підтримаємо рибок і пляшки (або й кого іншого?) - номери робіт 31 і 14
    ==
    і най себе яйка себе за вуха вкусять (нірванка вже попереджувала, що ті яйка - яйка мутантів: бо мають вуха)

Останнє редагування: 27 гру 2008
    • Подобається Подобається x 10
  6. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я теж підключила усіх своїх знайомих які є в асі, на однокласниках, в контактах Зробила, що змогла. І Дімуські моєму дуже подобається білочка! Каже: Біцька несе Дімі лісок (Білочка несе Дімі горішок) :)

7. Boris_Kiev

Давайте підтримаємо "Ніжки". (58)
    Хто володіє польською - домовтеся з автором, щоби виклав фото моделі на повний зріст, а мені в ПП - телефон. Не свій, звичайно!

• Подобається Подобається x 8
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

чиї ніжки потримати? Га?

Останнє редагування: 28 гру 2008
    • Подобається Подобається x 7
  9. Boris_Kiev

Миху, отої водогінної колонки. Спрага мучить?

• Подобається Подобається x 2
  10. afterstep

гм... добре - підтримаємо і ніжки (хоча, звичайно, хотілося би написати "потримаємося і за ніжки")
    ==
    так що, панове - за красу? за ніжки, пляшки - і рибок?

11. Boris_Kiev

Ніжки, пляшка, рибалка. І білочка прийде...

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тим часом суші доганяють, хоча й яйця ніби деморалізовані.....

• Подобається Подобається x 3
  13. smeet

smeet просто спілкуюсь

Давай за білочку.Давай за Нірванку.Хлопці лишайте вікно на компі і кожні 3 години тиснемо.

• Подобається Подобається x 9
  14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Події в штабі яйок. В них план такий - перестати публічно дискутувати і збирати людей зі змінними айпішками в закриту групу і розробляти план перемоги. Наразі там 160 людей. Сьогодні о 20:00 по польському часу планували всі клікнути одночасно. Не знаю для чого, може перевіряли чи сервер конкурсу впаде від цього. Також була згадка про активність на 1 січня, бо "росіяни і фанати будуть хляти".
    Також вони шукають форуми міжнародні, англійські наприклад, де багато поляків, які б їх підтримали. Також дають нам браво за те, що не панікували, коли яйка нас випередили, а тихенько відробили цю втрату. І вже один одному пояснюють що має білочка спільного з темою конкурсу. Кажуть: "Це ж не очевидно, що білки не їдять поганих горіхів". Але я не дивуюсь, якщо до них тільки на 61 сторінці теми про яйка дійшло, що білочка нічого спільного з росіянами не має.. Дивуюсь тільки наскільки люди бувають заангражовані - нє, шоб перепитати, а один почув - другий вже поніс далі.. Але то таке.
    Яйця пішли проти суші тим, що підключили фанатів іншого футбольного клубу. Також підключили інші форуми.

З приколів їхнього спілкування:

- А що білочка робить на першому місці?
    - Їсть горішки!

- упс, маємо клопоти.. білочки цієї ночі замість того, щоб гризти горішки, активно клікали :sad:

- та білочка напевно вживає допінг

- мені скоро буде снитись білочка, яка катуляє кулі

- це вже цікавіше за "Моду на успіх" (то в них такий серіал йде, кілька тисяч серій має)

Ну і ще багато здивування і бруду типу "цікаво де рекламують ту зас..ну білочку" і т.д.

Так що не варто яйка недооцінювати. І рано розслаблятись. Треба добряче вирватись вперед, щоб їхня масова атака нам не зашкодила. Ну і щоб якщо вони завалять сервер, ми були лідером в кінцевому результаті.

Зі штабу суші. Про нас нічого не можу зацитувати, бо буде суцільне :cesored::cesored::cesored: . Зрозуміли, що ми щось накомбінували. Також вони шпигують на території яйок і знають, що яйця щось комбінують. Тому починають сумніватись в перемозі суші. І кажуть - що толку, що ми будемо за суші голосувати, якщо все вирішиться в останній день таким способом, як це сталось цієї ночі. Але підтягують народ і вже доганяють білочку (250 голосів різниці).

Цікаво чи хтось зі штабів конкурентів нас читає.. Ніде жодного слова про наші теревені.. Сумніваюсь, що ніхто не знає російської і не пробує перекласти онлайн перекладачем наші діалоги.. Може шифруються..

Останнє редагування модератором: 28 гру 2008
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

16. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Чоловік постійно голосує за білочку, коли заходить в і-нет зі свого ноута. Я голосую кожного разу, як заходжу з компа, і вдома, і на роботі. Білочка - the best!:) Так тримати!:good: Дамо сушам по яйках!:)

• Подобається Подобається x 11
  17. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

доброго ранку, білочко!

• Подобається Подобається x 11
  18. afterstep

ага - я теж це помітив - правда, до білочки ще не дійшов :)
    зате пропоную варіант - одвічний чоловічий вибір "що на цей вечір вибрати"?
    Пляшки чи ніжки?

• Подобається Подобається x 4
  19. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

14607 білочка FOREVER!!!!!!:dance2::good:

• Подобається Подобається x 6
  20. Полковник

Полковник миється в бані

Неужели и ТУТ виноваты исключительно РОССИЯНЕ?
    Если так, то прекращаю голосовать.
    Ни в коей мере не хочу помешать стать Вам победительницей.
    с уважением, П.

а де твій аватар? :)