во-во оголошується акція "удар по яйцях!" Врятуємо польський смак - і всі дружно проголосуємо не тільки за білочку - а ще й за роботи, що мають смак та сенс! Зсунемо яйка від першого місця поближче до заду! == Тільки давайте предметно визначимося, і оберемо 2-3 роботи, і гуртом їх підтримаємо... == то як - вдаримо гуртом по яях - врятуємо польский смак від встиду?
Цілу ніч до ранку з шоком в очах спостерігала, як білочка обійшла яйка. Була в шоці, була рада і нарешті змогла виспатись! Дякую всім, хто допомагає! Ми переможемо, бо ми можемо! Підключено кілька форумів, на яких користувачі з цілого світу, особливо з США, також співробітник чоловіка кинув на німецький форум оголошення. Діло просувається неймовірними масштабами! А щодо того, що каже Борис, та хай вороги бачать, що ми не спимо і скільки людей нас підтримує, принаймні буде менше запитань :ninja: Як от фанати суші пишуть: "Підключили знайомих з аськи, нашої-класи, форумів таких то, порталів таких то, вже не знаю куди далі - хіба що радіо Марія". То таке католицьке радіо. То що ви думаєте? Чоловік взяв і закинув оголошення на форум католиків ) От так і живемо П.С. Як казала моя бабця - на війні до перемоги йдуть по костях; а ми до перемоги ідемо по яйках
голосуй за пляшку! http://10stycznia2009.pl/konkurs/praca/31 нехай посуд для зберігання істини переможе похабщину буденності! In vino veritas! Вдаримо пляшками по яйцях!
20:09 Wiewiórka nirvanka Głosów: 13688 Dodano: 10.12.2008 Bo wybór jest ważny... sushi Głosów: 13326 Dodano: 17.12.2008 Народ, голосуем активнее! Не отстаём!
Дякую! Нічого не мало, голос до голосу - тисячі збираються! Може це і банально, але ц нашій справі кожен голос має значення
давно не заходив в тему... і от бачу, що вороги не сплять! тимчасово юзаю інтернет від "Яйця" (яйцями по яйцях получається) в даній ситуації - дуже класна штука, хто підключений таким чином не стидайтесь... білка полюбому рулить
Приємно, що ще комусь це приносить щастя Але майте на увазі, що яйка мають вуха і може навіть нас читають.. :ninja: До речі, свої старі дописи можна редагувати
яйка мають вуха, а пляшки - файний вигляд! Насуваються свята - годі яйка чесати! Голосуймо за пляшки, милуймося рибками! (номери праць 31 та 14) == гуртом вдаримо по яйкам - най їм їхні вуха зів’януть!
Ви знаєте, в мене вже мама, чоловік і брат вічно клікають за білочку!А тут подзвонив тато і питає, що то за Білочка??? я йому розповіла, він теж підключився ...казав, що якби ми так за президента голосували П.С. Чоловік пішов в магазин по щось смачненьке ---- приніс цукерки Білочка і горішки з начинкою
я сьогодні написала на одному форумі - "один з конкурентів - яйця адміністратора форуму..." Потім, правда, виправилася
шось типу "нендзнему танцежу яя шкодзоу" але не гварантую, же то добре, ну і як то латинкою - не питайте
Білочка попереду....але от цікаво, що це сталось з тими яйцям? невже комісія втрутилась чи їм надоїло клацати і змінювати ІР