На форумі Укр.правди є вже наша білочка але модератори переесли її з головної сторінки на сторінку вільного спілкування а туди мало хто заходить. Зато я кардинально пройшлася по своєму списку друзів на однокласниках Нашій білочці дуже личить перше місце
Расея ту до дзяда, województwo ruskie ,вже бiля Кракова колись було. У білінгве є елемент раздвоенія смислів або шізоідность. Можна в мовних пріколах обговорити. Не жарт( прiколи) це. Кубок він і в Кремлі "Кубок Кремля" чашка з польськой- череп.Із черепов колиcь те чаші робили. Квестiа історії мови.Поважна наука.
хм?... може, побавимося в "12 місяців"? обіцяю четверте місце рибкам - тільки вкажіть прямий урл чи "номер праці" (по їхньому ) вивести на друге - малувато часу, але можна і на друге...
Миху, я модем не вимикаю. В мене на робочому столі є значок "ADSL" і значок "Подключение по локальной сети" їх виключаю, через хвилину включаю. Подивіться Пуск - Подключение - Отобразить все подключения. Принаймні в мене так є
На Корреспонденте http://forum.korrespondent.net/read.php?2,696497 Поляки ответят за свои яйки! :cowboy:
В голове моей опилки ! (С) Вінні пух. Люди, нафіга ви постите сюди лінки на тексти, а тим більш "кухню" ? "Враг нє дрємлєт"! Достатньо сказати - "ще один київський форум". Цей текст мабуть є в усіх, я його автор (ну декого процитував) . Писав у розрахунку на менталітет пересічного росіянина. А коли одному модератору шепонув про тваринок "хрю-хрю" - то він ... коротше бойова наснага з'явилася. Хоча 3 дні тому він лаяв українців. Хутко, кожний прибирає за собою зайві дописи!