Обов'язково виграємо!! Я от дивуюсь чому нас поляки називають "рускими"? Останній комент про конкурс "Wojna polsko-ruska pod sztandarem jabłkowym. (tak, tak, wiem, że jest Pani z pochodzenia Ukrainką)". Переклад - "Війна польсько-російська під (не знаю слова) ябка (це про макінтош). Так так, знаю, що Пані є українського походження." Якщо знає, чого російянів плутає? Я того не розумію. Польща що ще не в курсі, що ми вже давно не під Росією?
При нагоді попрошу час від часу заходити на сторінку конкурсу з білочкою, щоб і в нас кількість переглядів була гарна :shy: Мало там шо.. :ninja:
Підсумок дня. За останні 8 годин набрали: білочка - 1330 суші - 1031 яйця - 690 Набираємо темпу! Просто величезне дякую всім тим, хто розмістив оголошення про білочку на інших форумах і ЖЖ! Нам видно список сайтів, з яких заходять на сайт білочки. Десятки українських форумів, серед яких форуми Львова, Львівської області та взагалі Західної України, а також тематичні форуми про материнство, автосправи тощо. З понад 50 різних блогів на ЖЖ є відвідувачі (нехай по 1-3 з кожного блогу наразі, але це вже щось!). Також підключились наші знайомі поляки і порозсилали оголошення на різні форуми. З якогось з них хтось дав на англомовний форум. І звідти також є відвідувачі сайту білочки. Тому зробили ще й англомовну версію сторінки білочки. Якщо хтось знайде на ній граматичні помилки, будь ласка, повідомте П.С. Може то дійсно дешевше купити того ноута, ніж віддячуватись всім, хто нам допомагає? П.С.2. Радує, що під того всього конкурсу українці ведуть себе краще, ніж поляки, які на кожне прохання про голос відповідають "а що мені за то буде?".
ух.... пора вже переходити до банерів... виду "бялочка біє яйка! Яйка поддаєсє!" - ну і в тому стилі == Сподіваюся, добрий ранок, нірванко? Польсько-російська війна під прапором яблука... Що ж - тоді змінити банер - львівська білочка б'є польські яйка. Ойчізна в нєбєспечєнсьтві!
УРРРААААА!!!!! Ппрокидаюсь зранку, нарешті майже здорова і тут заходжу !!!! а Білочка перша)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Я така рада, якби мені тисячу баксів дали Але не розслабляємось, арбейтен, арбайтен голосуємо ... П.С. А переглядами ми вже точно забезпечимо
Миху, Ви ж Мих, а не Фома я дуже навіть вірю! і вірю, що ми переможемо. це вже не просто перемога Іринки, а наша спільна перемога!
11:16 Wiewiórka nirvanka Głosów: 12807 Dodano: 10.12.2008 Bo wybór jest ważny... sushi Głosów: 12125 Dodano: 17.12.2008 "Warto wiedzieć, co naprawdę wybierasz" Vithren Głosów: 11409 Dodano: 13.12.2008
Пропоную тке гасло (можна трохи змінити та підправити орфографію): Biła Biłka rozp**diaja – Kop go w dupu, Kop go w JAJA !
В мене тиждень не бул інету, то чоловік, справно голосував на роботі, і кожні три години присилав нам звіт. Ну а вчора нас нарешті включили і ми проголосували 6 раз, сьогодні те ж працюєм. І дуже приємно, бачити білочку в лідерах, а друге місце я б рибкам віддала...