Моя співробітниця також перейнялася долею білочки, усім хто пише їй на аську вона відписує проголосуй за білочку а потім вже поговоримо.
А тим часом суші переганяють яйця. sushi Głosów: 10563 Vithren Głosów: 10509 Ми відстаємо приблизно на 1300 голосів nirvanka Głosów: 9247
Всім всім дякую за підтримку! (цей смайлик вже став для мене улюбленим ) Хто спілкується на інших форумах, блогах і т.д, може розмістити текст, що написав Борис: Ще є така ж російськомовна версія, але навряд чи наші сусіди нам поможуть. Цитати з одного форуму, де я розмістила оголошення: Хоч ми і надалі відстаємо, але статистика радує. За останні 12 годин набрали: білочка - 680 яйця - 650 суші - 1541 Виглядає, що суші наклікали на перше місце. Раніше в них був слабший темп. Виглядає на одноразову акцію. Також яйця зменшили темп. То, що сталось вчора, коли вони набрали таку шалену кількість голосів і були на першій позиції, свідчить про те, що це була одноразова реакція на спам-прохання про голосування. Але з тої його акції повилазив і протилежний результат - люди звинувачуюють його в спамі і голосують на білочку йому на зло Так що, ще не вечір! П.С. Дана, Ви зареєстровані на Українській Правді? Можете там оголошення розмістити? Буду дуже вдячна! Можу сама зареєструватись і написати, але самі розумієте, що новачка не приймуть настільки серйозно, як старожила.
Розмістила інфу на форумі ін-чату.подивимося.,що з того вийде..йду дивитисі в закладки,де я ще зареєстрована.
нічого: ми постараємося врятувати ваш настрій на свята як подумаю, що відраза до яєць може спаскудити новорічний олів’є - серце кров’ю обливається
ми з вами це зробимо я - нині, ви - з понеділка == тільки круті варені яйця і тільки перед дзеркалом можуть почуватися крутими
Знають знають Нас вони навляд читають, бо вже б хтось похвалився в їхньому таборі, а фанів суші читають, де ті теж називають їх яйками Навіть була фраза типу "Зробимо яєшню з куль!". А я постійно (Пупер навчив :ninja: ). Але того малувато. Суші таку кампанію закатали! Яйка ховаються! До речі, якщо хтось десь має можливість, розмістіть, будь ласка, банери з посиланням на http://vote4wiewior.pl/ua/ : Віддячусь кавою-пивом-соками (кому що), або ананасовим морозивом - на ваш вибір П.С. Набралась наглості і попросилась в яйок доступу до їх секретної групи "Білочка має вуха", де вони розробляються свої плани, але мене туди не пускають..
Гм..я тут одну цікаву штуку помітила - до пелетону бійців за призові місця ще дехто підбирається: pablo Dodano: 24.12.2008 Zabawa czy praca? Warto wiedzieć co wybrać! Głosów: 1347 Odsłon: 358 варто звернути увагу на кількість переглядів сторінки і кількість голосів - розбіжність досить велика.причому фото додане всього 2 дні тому...шось тут не те....
та таки ви праві, фацет за три дні набрав не зле.... але то у нього скоро буде невроз вказівного пальця.
Ага, ми теж помітили. І вже написали про них комісії. І на форумі підтримки яйок теж помітили і здивувались. А я написала їм - чому ви дивуєтесь? яйка теж так мами на початку конкурсу! і дала лінк на скріншот. Може то змінить ставлення його прихильників до нього. Частина вже від нього відвертається.. І переходить на мою сторону