Ну і що - ААААААААА ? Спокійно йдемо корпус в корпус - ривок буде в останні дні. Adriasia, що ВИ ОСОБИСТО зробили крім АААААААа (перепрошую) ? Скільки людей залучили ? Зі скількома компами ?
Мені аж плакати хочеться....Та маленька Білочка стала символом моєї віри в Чудо! Кожен день всім про неї розповідаю, голосую...навіть вночі , коли встаю, то голосую... А сьогодні заснула, бо хора ....просинаюсь, а вона на 3 місці.... Де б то ще написати про Білочку??? Нірванко, я на свята наші точно буду вдома біля компа, бо буду клікати ....але в мене незмінне ай-пі((
проспамила всю аську весь свій контакт-лист (людей 120), щодні нагадую їм що голосування ніхто не відміняв. Голосую сама. В скайпі також всіх вже змучила тим голосуванням певно, але ХАЙ ГОЛОСУЮТЬ!!! Коли додумаюсь до ще чогось то неодмінно проагітую!!!
Від мене маєте по 2-3 голоси щоденно, але, думаю, зараз не варто сильно рватися вперед... краще зробити ривок перед 15 і втримати позицію.
Дякую за голоси! А ми і не рвемось, хоч і підключаємо всі можливі ресурси.. А відкладати все на останній день ні в якому разі не можна! Вчора он прихильники яйок як почали активно голосувати, то сервер конкурсу вирубило. А що буде, як вони 15го активізуються? А вони активізуються, бо збирають команду, щоб на останніх днях наклікатись і зараз там всі безперестанку клікають, змінюючи ІР. Ми і так вже добряче відстали (600 голосів до лідера, при чому вони ту тисячу голосів за пів дня набрали, щоб нас обігнати), а відставати ще більше не можна. Тим більше не відомо як себе поведуть організатори. Може в цих знову сервер завалиться і в результаті ми так і залишимось на 3й позиції.. А дуже не хочеться програвати після того всього, що ми вже зробили. Нас стільки людей підтримує, що ми просто зобов'язані виграти! Я в це вірю
Послала прохання на фішкі.нет, а може раптом прокатить Борис написав гарний текст, сподіваюсь допоможуть..
Тисяча голосів відставання від 1 місця.. Нема що втрачати, реєструюсь на всіх форумах підряд і прошу про голоси.. Тернопіль, Франківськ, Броди.. Нехай банять, спробувати варто. Не бачу іншого виходу..
Було б добре затравити росіян на масових російських форумах з силочкою на такий текст: То б мало дати ефект Щойно користався перевагами змінного ІР. Але вже на 3 і 5 раз видавало що "з цього ІР..." ((
аналогічно (вдалося 5 разів), видно серед інших користувачів провайдера також є шанувальники(ці) білочки
слушна ідея.... так і написати: росіяни, пшеки вас назвали москалями, а ну давайте, браття-словяни дамо пшекам.....