Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото!

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем nirvanka, 10 гру 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як Мих чужий, то хто тоді рідний?

• Подобається Подобається x 2
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Суші наступають на п"яти
    народ, не забуваємо голосувати!

• Подобається Подобається x 8
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Яйка відстають, але їх власник не спить. Організовує збір тисячі осіб з інтернетом, щоб за нього щодня по 2 голоси до кінця конкурсу віддавали. Але пише, що наразі тільки 3 особи зголосилось допомогти. Він і ті з порталу теж розсилають лінки знайомим, ставлять в статуси на асьці лінки на його фотку, пишуть оголошення на різних форумах і блогах. Також він на Нашій класі розмістив прохання про голоси. Я відразу ж під ним і своє розмістила :) А тепер він взявся відчайдушно просити жителів мистецького порталу, на якому і я тусуюсь, а він там модератором, щоб вони за нього голосували. Його підтримка звинувачує нас в швидкому наборі голосів (хто б казав!!), в тому, що рекламуємось по укр. та рос. сайтах і т.д. Ще й гонять прямо на білочку (особисто містер Яйко назвав нашу білочку дурною). Тому я не втрималась і відписала йому все, що думаю. Дала лінк на сайт білочки і на блог мого чоловіка, де він описував махінації яйок (ситуація, коли в нього переглядів сторінки було менше за кількість голосів). Цікаво, що на то скаже він і його свита.
    П.С. До речі, то в нього не фотка, а графіка. Буду тримати вас в курсі подій.

• Подобається Подобається x 14
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

нірванко, напишіть тут українською мовою всі правила конкурсу.

• Подобається Подобається x 1
  5. olya_d

olya_d Well-Known Member

от я не розумію, вони що не вечеряють? В них же сьогодні Свята вечеря! А вони і інтернеті сидять! І нас рускими називають.
    До речі, нам треба постаратися чим побільше голосів набрати, бо під час нашого Різдва можемо відстати від них.

• Подобається Подобається x 11
  6. MEFIS100

MEFIS100 Well-Known Member

Слушна порада

• Подобається Подобається x 3
  7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тримайте 7000-ний!

• Подобається Подобається x 5
  8. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Не свисти....6971 пока и мой 6968-ой...

9. olya_d

olya_d Well-Known Member

nirvanka
    Głosów: 6973
    sushi
    Głosów: 6941
    яйця Vithren
    Głosów: 6281

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Приколіст, однако :haha: Там 13 параграфів. В двох словах:
    "Конкурс проводиться на території Польщі. В конкурсі можуть брати участь повнолітні особи, не можуть брати участь організатори і їх родичі. Кожен учасник може подати лише 1 роботу. Робота може бути виконана в довільній формі.
    Кожна особа, яка заходить на наш сервіс, може віддати голос за будь-яку роботу, без реєстрації. Учасник конкурсу може оцінювати свою роботу.
    Голосувати за роботи можна до кінця конкурсу. Організатор забезпечив систему так, що віддати голос з даного ІР можна не частіше ніж раз на 3 години.
    Нагороду за перше місце отримає учасник, робота якого займе 1ше місце в рейтингу інтернет голосування. Нагороди за 2 і 3 місце будуть призначати рішенням комісії.
    Результати конкурсу буде опубліковано на сайті 31 січня.
    Щоб отримати приз треба буде подати особисті дані і підписати передачу авторського права на роботу організаторам.
    Комісія спостерігає за справедливим перебігом конкурсу. Комісія має право анулювати нечесно додані голоси, а у випадку виняткових порушень - дискваліфікувати учасника з конкурсу.
    Учасник конкурсу повинен мати повні авторські права на зголошену працю.
    Організатор може змінити правила конкурсу в будь-який момент без пояснення причин".

З моєї розмови з містером яйок. Він прикинувся шлангом і сказав, що не знає як це сталось, що в нього було більше голосів, ніж переглядів сторінки. Що він почав рекламу в інтернеті після того, як знайшов рекламу білочки на теренах укр. та рос. інтернету, а також рекламу суші на фанатському сайті. Я спитала - а як же він без того набрав за перші 2 доби вконкурсі 2000 голосів - він сказав, що через знайомих і знайомих знайомих.. Я сказала, що мені прикро через те, що вони гонять на білочку і на те, що я українка. А він сказав, що нічого проти мене не має, а тільки проти моєї білочки, яку вважає дурною і не розуміє до чого вона там. Я йому пояснила і йому стало ясно. Але і далі гонить на мене, що я прикидають ображеною поляками.. І взагалі такий брєд несе.. Хоча його знайомі дали оголошення на сервісі новин типу "Хочеш, щоб виграла робота, яка піариться на російських сайтах? Якщо ні, то голосуй за яйця"..
    Короче, дратує він мене своєю тупизною і шлангуванням, шкодую, що затіяла дискусію.. Вони мене з'їли.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не такі страшні яйці, як їх суші, нє?

• Подобається Подобається x 9
  12. gryvul

gryvul Well-Known Member

Ромку, я лопух! І як я забув про українські пісні. Я ж там є!!! Але принаймні зобов`язуюся тему підтримувати і слідкувати, щоб все було добре. НІкому не кажіть.
    Боже, який я лопух...

• Подобається Подобається x 6
  13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Нірванко, а Ви вважали, що у Польщі усі Пани?
    Ні. Бидло - польське слово! :)

• Подобається Подобається x 7
  14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

о_О чому раптом?
    переможців не судять, горе переможеним.

тут навіть дитина розуміє, що вони свої голоси просто накручують...
    в принципі, точно так само, як і в нас на форумі.. :)

в правилах сказано, що з однієї айпішки можна голосувати раз на три годин, тоді що заважає твоєму чоловікові напарсити пару сотень і за допомогою *******-браузера, або **-браузера набрати пару тисяч голосів? о_О

15. карапуз

карапуз Well-Known Member

Не розумію,що таке :scratch_one-s_head:.Я сьогодні ще не голосувала,а мені видає:
    Z tego IP oddano już głos. Kolejny głos będziesz mógł oddać za kilka godzin о_О.
    То все конкуренти ...

• Подобається Подобається x 2
  16. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Twoja ocena została dodana!

Це означае що я проголосувала???

17. Londoner

Londoner Абирвалг

Так! І Ваша оцінка зарахувалася.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Бо там 13 параграфів і перекладати кожне слово буде напряжно, особливо мені, яка знає польську через слово.
    Напевно ділитесь одним ІР з іншими..
    Так! :) Випередили Пупера :))

Людоньки, треба активовувати всі можливості, бо яйка пішли в бій! Заспамили весь портал і зараз активно голосують (одна кобіта там з 3 ноутів голосує, переключаючи нет). Я трохи намагаюсь збити їх, але не виходить.. Вони воюють не за яйка, а проти мене, як проти іноземки. В той же час прихильники суші вооють проти нас, як проти "російських свиней".. От так і боремось проти 2х фронтів.. :tanksmile:

19. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Так це дуже добре.Ну я ж обіцяла.а я свое слово стараюсь завжди дотримати.
    Буде як то ще проголосую.Наскільки я зрозуміла то так можна.тільки щоб IP дозволив...

Дякую за выдповідь

Останнє редагування модератором: 25 гру 2008
  20. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Это еще что такое? о_О

ERROR
    The requested URL could not be retrieved

--------------------------------------------------------------------------------

While trying to retrieve the URL: http://10stycznia2009.pl/konkurs/praca/18

The following error was encountered:

Connection to 10stycznia2009.pl Failed
    The system returned:

(111) Connection refusedThe remote host or network may be down. Please try the request again.

Your cache administrator is noc@k2.pl.

--------------------------------------------------------------------------------

Generated Wed, 24 Dec 2008 23:01:49 GMT by p3.k2.pl (squid)

То ли действительно что-то с хостом, то ли еще какую-то гадость придумали :sad:

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)