Допоможи форумлянці! Проголосуй за фото!

Тема у розділі 'Фото', створена користувачем nirvanka, 10 гру 2008.

1. Summer

Summer Well-Known Member

поки перші, але різниця в 2 голоси....

• Подобається Подобається x 4
  2. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

ха.. Ви б знали... ше підключив до того голосування дружній сусідній форум... тіко ціхо...нікому не кажіт)))))))

всьо..... п'ятий.. на сьодні старчить... йду домів, бо жона притовче. До завтра всім!

• Подобається Подобається x 9
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Форум Суші має лінк на наш форум. Вони вже в курсі, що я не полячка і певно будуть писати комісії.

Останнє редагування модератором: 24 гру 2008
    • Подобається Подобається x 6
  4. Думаю, ничего не будет. Они навряд ли умеют по-нашему читать. :give_rose:
    А что, иностранцам нельзя в конкурсе учавствовать?

5. Городецький

Городецький Well-Known Member

Я можу заприсягтися що Ви полячка і не білочка то, а уродзьона вівєрка вєлкопольська! Треба? :)

• Подобається Подобається x 13
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви ПОКИ ЩО не громадянка Польщі.
    Живете у помешканні законного чоловіка - громадянина Польщі, надіслали фото з польської айпі, народилися на колишній польській териториї (перепрошую!!!) і головне - білочка польська!

Ось там виставляється Хачик - він поляк ?

• Подобається Подобається x 8
  7. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Людоньки,білочка відстає.АКТИВНІШЕ БУДЬ ЛАСКА!

• Подобається Подобається x 7
  8. Daisy

Daisy Well-Known Member

Прийшла, а тут таке, чуть під стіл не впалао_О
    Пишуть що форум руский :crazy:,то так щоб ніхто за білочку не голосував, бо росіян не люблять.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Взагалі-то білочка зі Львова.. А брати участь мені в конкурсі можна. Бо 1. ніде не було вказано, що учасником конкурсу повинен бути поляк, 2. в мене є дозвіл на проживання в Польщі, тут я прописана і можу працювати, то що в конкурсі не можна брати участь? Тим більше я вже брала участь в інших фотоконкурсах.
    Та то вони кирилицю за рос. букви вважають, тому так і думають..

11. olya_d

olya_d Well-Known Member

а ще ж якийсь львівський форум є - центрик чи центровичок. Може там хтось спілкується то би й поагітував за білочку.

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Останнє редагування: 24 гру 2008
    • Подобається Подобається x 9
  13. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А ще можна попросити фанів Карпат поборотись проти фанів Корони (м.Кельце) :naci: Хтось тусується на фанатських сайтах? :blush:
    Ми тут одного знайомого попросити за нас поагітувати на одному порталі, то він через своїх знайомих пробив місце для банера про білочку, бо дуже не любить той футбольний клуб :))

Такий прикол, хотіла зареєструватись, щоб відповісти, потім подумала - а може я там вже зареєстрована, бо колись реєструвалась на всяких львівських форумах у пошуках відповіді на одне питання.. Ну і пробую свій стандартний логін, пароль - а там таке вітання типу "О-о, нірванка, ми якраз на тебе чекали" :))) І там вже про мене знають :haha:

Щиро дякую тим, хто написав про білочку на інших форумах!! :preved: :good:

• Подобається Подобається x 15
  14. olya_d

olya_d Well-Known Member

От тільки що отримала дозвіл від адміністратора Малечі на розміщення теми з білочкою (бо там люблять стирати різні реклами)

Вже створила тему ТУТ

• Подобається Подобається x 10
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я ще на Український Центр написала про білочку, хоча давно туди не заходила..

Останні новини з ворожого фронту. Яйка планують зібрати команду для активного голосування, напевно на січень місяць. Звідки інфа? Та він в своєму профілі замість лінків на голосування, які були до того, помістив наступний текст: "збираю команду з 1000 осіб (2 вже є), щоб реалізувати один божевільний план для мого добра. шукаю кожного, в кого є інтернет, абсолютно кожного". Це що він хоче щоб 1000 осіб по хоча б 3 рази останнього дня проголосували?.. :scratch_one-s_head: А це він на форумі Нашої-класи просить про голоси. То я йому тужи ж відписую - то я теж прошу про голоси :))
    Завтра попрошу знайомих зголоситись до нього і спитати в чому справа :))
    В свою чергу буду вдячна тим, хто зголоситься допомогти самі знаєте з чим в січні. Пишіть в приват, або в аську, хто має можливість допомогти. Бо бачу, що ми самі не дамо ради з тою бандою :download:

16. О! Я ж говорила, что они по-нашему читать не умеют.
    Нирванка, вы немного глупо сделали. Надо было под разными никами регистрироваться на форумах и на конкурсе. Тогда бы вас сложно было найти, или вообще невозможно.

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

якщо є натхнення -- в інтернеті можна знайти кого завгодно...

я тут так трохи подивився...
    дивно дуже виглядає цей "суші"...
    посилань на малюнок нірванки -- не менше 10, а на цю суші -- всього два...

я впевнений, що він сам накручує голоси...
    дурне діло не хитре.

• Подобається Подобається x 6
  18. Разве что опытному человеку. Если вы, к примеру, зарегитесь где-то под ником 12па, как я вас смогу найти? :scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  19. Summer

Summer Well-Known Member

мій голос 6040
    в питанні 6080...... сумно стало
    треба голосувати, вчора всіх просила:)

• Подобається Подобається x 2
  20. olya_d

olya_d Well-Known Member

Summer, це вже розрив скоротився, а вночі було в нас -181 голос. А зараз є -68 голосів.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)