ха.. Ви б знали... ше підключив до того голосування дружній сусідній форум... тіко ціхо...нікому не кажіт))))))) всьо..... п'ятий.. на сьодні старчить... йду домів, бо жона притовче. До завтра всім!
Думаю, ничего не будет. Они навряд ли умеют по-нашему читать. А что, иностранцам нельзя в конкурсе учавствовать?
Ви ПОКИ ЩО не громадянка Польщі. Живете у помешканні законного чоловіка - громадянина Польщі, надіслали фото з польської айпі, народилися на колишній польській териториї (перепрошую!!!) і головне - білочка польська! Ось там виставляється Хачик - він поляк ?
Прийшла, а тут таке, чуть під стіл не впала Пишуть що форум руский ,то так щоб ніхто за білочку не голосував, бо росіян не люблять.
Взагалі-то білочка зі Львова.. А брати участь мені в конкурсі можна. Бо 1. ніде не було вказано, що учасником конкурсу повинен бути поляк, 2. в мене є дозвіл на проживання в Польщі, тут я прописана і можу працювати, то що в конкурсі не можна брати участь? Тим більше я вже брала участь в інших фотоконкурсах. Та то вони кирилицю за рос. букви вважають, тому так і думають..
а ще ж якийсь львівський форум є - центрик чи центровичок. Може там хтось спілкується то би й поагітував за білочку.
Там вже закинули http://center.lviv.ua/t6488-page2.html#post99312 І во..ще раз закинув... http://forum.od.ua/showthread.php?t=116034
А ще можна попросити фанів Карпат поборотись проти фанів Корони (м.Кельце) :naci: Хтось тусується на фанатських сайтах? Ми тут одного знайомого попросити за нас поагітувати на одному порталі, то він через своїх знайомих пробив місце для банера про білочку, бо дуже не любить той футбольний клуб ) Такий прикол, хотіла зареєструватись, щоб відповісти, потім подумала - а може я там вже зареєстрована, бо колись реєструвалась на всяких львівських форумах у пошуках відповіді на одне питання.. Ну і пробую свій стандартний логін, пароль - а там таке вітання типу "О-о, нірванка, ми якраз на тебе чекали" І там вже про мене знають Щиро дякую тим, хто написав про білочку на інших форумах!!
От тільки що отримала дозвіл від адміністратора Малечі на розміщення теми з білочкою (бо там люблять стирати різні реклами) Вже створила тему ТУТ
А я ще на Український Центр написала про білочку, хоча давно туди не заходила.. Останні новини з ворожого фронту. Яйка планують зібрати команду для активного голосування, напевно на січень місяць. Звідки інфа? Та він в своєму профілі замість лінків на голосування, які були до того, помістив наступний текст: "збираю команду з 1000 осіб (2 вже є), щоб реалізувати один божевільний план для мого добра. шукаю кожного, в кого є інтернет, абсолютно кожного". Це що він хоче щоб 1000 осіб по хоча б 3 рази останнього дня проголосували?.. А це він на форумі Нашої-класи просить про голоси. То я йому тужи ж відписую - то я теж прошу про голоси ) Завтра попрошу знайомих зголоситись до нього і спитати в чому справа ) В свою чергу буду вдячна тим, хто зголоситься допомогти самі знаєте з чим в січні. Пишіть в приват, або в аську, хто має можливість допомогти. Бо бачу, що ми самі не дамо ради з тою бандою
О! Я ж говорила, что они по-нашему читать не умеют. Нирванка, вы немного глупо сделали. Надо было под разными никами регистрироваться на форумах и на конкурсе. Тогда бы вас сложно было найти, или вообще невозможно.
якщо є натхнення -- в інтернеті можна знайти кого завгодно... я тут так трохи подивився... дивно дуже виглядає цей "суші"... посилань на малюнок нірванки -- не менше 10, а на цю суші -- всього два... я впевнений, що він сам накручує голоси... дурне діло не хитре.
Разве что опытному человеку. Если вы, к примеру, зарегитесь где-то под ником 12па, как я вас смогу найти?