Помітно-помітно... Просто треба без очікувань на фото дивитися. Кгм-кгм... Мені мама казала з чужими дядьками по телефону не спілкуватися.
не хочу розчаровувати але суші має лого компанії організатора і кілька інших робіт теж-треба було внизу вставити лого тої компанії та назвати знимку вона вже зробила вибір чи щось подібне
а не можна організаторам написати і запропонувати, щоб добавили необхідність при кожному голосуванні вводити код, щоб захиститись від автоматичних голосувань програмами.?
Стандартний спосіб підлизатись до організаторів конкурсу, я проти такого в таких конкурсах, тому не робила цього.. До речі, логотипи компанії мають і фотки, здерті з інтернету. Може навіть бути, що це люди від організатора. Колись мала нагоду сама проводити фотоконкурс в інтренеті, то організатори подавали свої фотки, щоб створити конкуренцію, підвищити активність, заохотити до конкурсу. Але такі роботи не брались до уваги при визначенні переможців. Менше ніж за годину суші нас догонять. Цікаво, що буде далі..
Те саме хотіла сказати. Якщо робота подана вже як готова реклама, фірмі мало роботи лишиться та й польоту для фантазії. А білочка дає цілий полігон до фантазії. Та й ідея хороша. Тут же теж бобри вже стали символом компанії Bell, завдяки рекламі саме. Тому білочка нірванки цілком має шанс стати загальновідомим та впізнаваним символом.
Кілька хвилин до тої миті, коли білочка спуститься за 2 позицію.. Навіть не хочу на то дивитись.. Ви собі не уявляєте як я це переживаю.. Хочеться плакати.. Знаю, що ще не вечір і будемо боротись.. Але це тяжко.. І згадався мені сон, що сьогодні снився. Летів над мною вертоліт. І в один момент розколовся - мотор і всі важчі нутрощі в одну сторону, а корпус, наче пластмасовий, в другу сторону. І от цей величезний корпус падає на мене, хвостом донизу.. Тікати - без сенсу. Стою і чекаю, коли хвіст проткне мені груди.. Але він ніби відбивається від мене і залишається лише знак, ніби від бичка від сигарети.. Навіть кров не тече. І мені так добре стає від думки, що я залишилась жива..
Переклад звідси, хто знає польську, може прочитати - заклики до голосувааня нового учасника nwbrac. nwbrac: "Прошу вас проголосувати за мене в конкурсі. Сподіваюсь на 2-4 місця, бо досягнути першого нереально" "Тип з 1 місця (це про нас)" або росіянин, або говорить російською, бо лінк на його працю я бачив на кількох російських сайтах" Хтось з форумчан: "Твоя праця гарно виконана, виявляється серед нас приховується файний графік". nwbrac: "На жаль, мушу зізнатись, що це не моя робота. Моя лише ідея як це має виглядати. Бракувало мені часу і програм, бо якраз форматнув вінчестер. Але це не змінює мого бажання на перемогу". Хтось з форумчан: "Ну ти собі і рекламу робиш". nwbrac: "Принаймні я щирий. Щоб потім не вийшло, що я брехун". Вчора він писав: "Я розраховую на 4 місце, бо 1-3 є нереально. Бо 1 фотка пхається на російському форумі (це про нас), а відомо, що росіяни - обманщики, 2 фотка (це про яйка - чувак з фотка.пл (польський сайт знайомств), 3 фотка - знайомий фанат і цілі фанатські форуми за нього (це про суші), 4 фотка має 1700 по 10 днях в конкурсі, тоді коли я маю 560 по 1 дні)" Далі йому пропонують одного провайдера, який дає змінні ІР. Але nwbrac каже, що в нього його нема. Пропонують також різні сайти і проксі.. nwbrac відповідає: - Проксі не дасть ради з Джава Скриптом. Зі своєї сторони раджу ProxySwitcher Standard - там великий вибір ІР. Висновок: це не його праця, за нього голосують багато людей, при чому він використовує програму для коголосування з різних ІР. Лист відправлено комісії конкурсу з лінком на той форум Продовжуємо голосувати за білочку чесним шляхом!!
Нірванко, шукайте за лінком на роботу Суші. І буде Вам удача! а на кого настукав чоловік - неважливо. "Был бы человечек, а статья найдётся!"
Тепер знаємо, що ми, суші і яйка - це не єдині вумнікі і скоро в наших рядах з'явиться ще один клікач..
Суші є на форумі фанатів одної футбольської команди, вони там гонять на білочку і активно голосують з різних ІР..
нє, люди, ви совість маєте?))))))))) ото сиджу на роботі (ше десь півгодини зосталось) тіко для того щоб п'ятий раз за день проголосувати... перший голос був десь по восьмій жінка дома заб'є))))))))))))
наша білочка не перша.... sushi Głosów: 5516 Dodano: 17.12.2008 nirvanka Głosów: 5511 Dodano: 10.12.2008 люди голосуємо!!!!!!!!
Чоловік віртуально тисне Вам руку, Вільний_слухаче Ми знову перші!! Тримаймося, борімося, не здаваймося!!