В мене на мобільному якщо хочте - можете приїхати,глянути А якщо серйозно - то я сама собі засікаю час від останнього голосування
Ціхо,то я з п"єть мІнут з Вашого запитання ржала Миху,там така файна функція як нагадування є Йой,Миху,як я Вас люблю - Ви мені вічно життя на пару років продовжуєте
Проголосувала за вухатеньку носатеньку білочку. Люди, голосуйте активніше! Яйця наздоганяють! Оооо... Цікаво...
Я думала, що для підтримки Нірванки треба голосувати за білочку, а виявляється, треба дзвонити михові...
5022.................... А Ліля ні сама не проголосувала, ні мені не нагадала.....от нечемне дівчисько.
поки я відкрила ЛФ, то Суші вже 11 голосів набрав((( Дуже швидко він наздоганяє, ще швидше, ніж яйця.
форум завис.... сльози.... а не казав Мих, що тре подзвонити....??? Чого та молодіж така непослушна......? Га? шкода, що не маю фотошопу. Я б зобразив білочку, яка поїдає яйці і закушує сушами.... су....су....суші... обійшли яйці.....
Я там взагаліто какові зерна доліпила, мабуть, погано помітно :shy: Такс, суші безперестанку гонять, думають то якийсь бот чи шо, бо щодоби по 1000 кліків - замахались би.. Статистика за останні 20 годин: білочка - 490 яйця - 470 суші - 1000 Залишатись на 2й позиції вони не збираються, вийдуть сьогодні на 1шу.. Надіємось на краще і голосуємо!