а я не тільки спати, я перестав на роботу ходити - сидю дома і голосую. На роботі і так криза, шо там робити?
Пропоную Нірванці запропонувати зміни до конкурсу польським організаторам: виграв той, хто перший набере 5000 голосів. майже синонім слова "добрий", ЛР не дасть збрехати.
затєнтий, то затятий, що не відступиться від своїх поглядів навіть якщо сам знає, що неправий... П.С. правда ні раз не чула, шоб так галичан називали... скорше москалів))) упс...
Часом бувають глюки і їх сайт не відкривається, або дуже повільно вантажиться. Мабуть, перевантаження.. Теж так думаю, тому треба огранізувати команду на 14-15 січня, щоб не датись. До речі, а до 15го - це до 15 січня включно, чи як наступить 15, то кінець? Ой, ще не вечір, Дмитре, ще не вечір.. Нас чекає ще купу приколів, особливо від суші. Статистика за останні 19 годин. Набрано голосів: білочка - 450 яйця - 500 суші - 880 !! :ireful: з таким темпом післязавтра він буде на першій позиції.. Нам простіше - голосуємо через айфон. Зі звичайної ІР голосуємо, ставимо нагадування на телефоні на 3 год далі, голосуємо ще раз і т.д. Вночі сонно протягую руку до телефону, тащу його під ковдру, голосую, нагадування на 3 год далі.. Так і живемо
Та ви що, де ж так можна. А ви щось все жартуєте та жартуєте. Голосувати ХТО буде??? Мені ще 2 години 50 хвилин до наступного голосування...