Слухайте, а що цікавого про ті яйця? Бо якби дійсно щось було варте на приз, то і я би вже раз на них клацнула.
Люди, яйця щось дуже зарухалися в темпі. Доганяють! А їх і суші доганяють. Тікаймо вперед! Голосуймо інтенсивно!:dancer:
Статистика за останні 8 годин. Набраних голосів: білочка - 260 яйця - 190 суші - 550 Сьогодні ми почали швидше рухатись від яєць, але суші активніше гонять за нас з яйцями разом взятих.. З таким темпом він нас за 3 дні догонить..
пареписуюсь із друзями з Америки.жаліється один : сніг,морози -30... на роботу не ходимо...тому в неті частіше тепер.я з тої новини так тішилася!!! значить голосувати можуть більше.зразу агітацією зайнялася. я вже як з секти якоїсь а ще таке: а як то ви з телефону голосували? бо в мене не відкриває повністю картинку.чи то треба там на сайті зареєструватись? ну щось не йде ніяк.підкажіть.
В нас iPhone, він нормально відкриває сторінки, тільки ті блоки, що у флеші, не видно. На сайті не треба реєструватись..
Це все мені нагадує велотрек Яйка мали дуже хороший темп, а тепер ніби "пригальмували" і пристроїлися за білочкою аби не витрачати даремно ресурсів на атаку. Таким чином, ховаючись у "повітряному мішку" створеному білочкою, вони пройдуть решту дистанції, а ближче до фінішу вистрелять, зроблять останній ривок. Дуже поширена тактика
Друга робота це реклама організатора конкурсу і 2 інші гарно рифмуються з їхніми рекламними баннерами так що чесність для мене тут сумнівна і краше не надіятись забагато
У мене та сама проблема. Вже по ночах сиджу часто. Чоловік каже: "йди вже спати - завтра на роботу". А я: "чекай, мені ще 35 хвилин до наступного голосування".
Wiewiórka nirvanka Głosów: 4802 Dodano: 10.12.2008 "Warto wiedzieć, co naprawdę wybierasz" Vithren Głosów: 4633 Dodano: 13.12.2008 Bo wybór jest ważny... sushi Głosów: 4070 Dodano: 17.12.2008 Wybór! Tworas Głosów: 1753 Dodano: 14.12.2008 Wybór damian Głosów: 1682 Dodano: 10.12.2008 haczyk darooo Głosów: 1082 Dodano: 09.12.2008 Warto Wiedzieć Co Wybierasz art071 Głosów: 967 Dodano: 12.12.2008 веселі яйця наближаються і суші рвуть.... біда.....